Violetta ajunge in salile de cinema

Surpriza mare pentru fanii serialului „Violetta”: filmul „Violetta in Concert” vine, in curand, in Romania. Afla aici cand intra in cinematografe si ce ii asteapta pe spectatori.

De la premiera sa in 2012, serialul muzical Disney de origine argentiniana „Violetta” i-a cucerit pe copiii si tinerii din intreaga lume.

Pentru a sarbatori turneul actorilor din Europa, Disney Channel a creat „Violetta in Concert”. Filmul este distribuit de Forum Film Romania si va fi lansat in salile de cinema din Romania pe 9 mai.

„Violetta in Concert” cuprinde intregul spectacol live si ii invita pe fani sa arunce o privire in spatele scenei, sa descopere ce se intampla in timpul unui turneu de concerte live. Membrii originali ai distributiei din „Violetta” vor interpreta cele mai cunoscute cantece din primele sezoane ale serialului.

Spectatorii vor putea sa vada emotiile vedetelor dinaintea spectacolului in timp ce acestia se pregatesc sa apara pe scena si vor afla cum isi petrec actorii timpul liber, cand nu sunt in fata camerelor de filmat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s