„Copilul si invatarea” – atelier gratuit

Teatrul Ion Creanga continua seria evenimentelor gratuite pentru parinti cu un nou atelier intitulat „Copilul si invatarea”, dedicat in totalitate educatiei.

Alaturi de compania Intuitext, Teatrul Ion Creanga ii asteapta pe parinti joi, de la ora 18.00, la sala Ludoteca „Apolodor din Labrador” de la Biblioteca Nationala a Romaniei, Bucuresti.

Doua specialiste in educatie si psihopedagogie speciala din cadrul echipei Intuitext (Luciana Terente si Daniela Mihailescu) vor aborda o serie de subiecte importante pentru a-i ajuta pe cei mici sa invese cat mai bine.

„Invatarea reprezinta un subiect complex. Prin dialog, deschidere si instrumente performante se poate percepe invatarea in mod corect: ca un mijloc de dezvoltare armonioasa, o permanenta explorare si nu ca o obligatie fara utilitate. In felul acesta elevul de astazi poate deveni profesionistul de care avem nevoie in viitor”, spune Luciana Terente.

Participarea la atelier este gratuita, in limita locurilor disponibile si in baza inscrierilor prealabile la adresa de e-mail parenting@teatrulioncreanga.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s