Vino să ne mișcăm împreună la a doua ediție SuperEroi pentru Viață – pe 27 aprilie, în Parcul Lumea Copiilor!

Vino la evenimentul SuperEroi pentru Viață sâmbătă, 27 aprilie, între orele 9:00 și 18:00, în Parcul Lumea Copiilor din București (lângă Palatul Național al Copiilor). Intrarea este liberă.

Descarcă harta evenimentului SuperEroi pentru Viață!

Te așteptăm să descoperi avantajele mișcării și să-ți antrenezi bucuria, curajul și prietenia, dar mai ales energia alături de SuperEroii Itsy Bitsy!

Parcul Lumea Copiilor va deveni, pentru o zi, un mare teren de sport, mișcare și joacă sănătoasă. Te așteptăm să testezi și să-ți alegi sportul preferat, să participi la demonstrații sportive, să dansezi și să-i aplauzi pe artiștii și pe sportivii care vor urca pe scenă la SuperEroi pentru Viață!

Pe aleile parcului, copiii vor avea ocazia să descopere și să testeze zeci de activități sportive, de la gimnastică, arte marțiale, baschet, ciclism și box la caiac, dans sportiv, fotbal, handbal, tenis și volei. În plus, vor avea parte de multă joacă distractivă și de o mulțime de activități dedicate unui stil de viață sănătos.

De asemenea, pe scena SuperEroi pentru Viață vor urca și vor susține momente de muzică și dans zeci de copii, de la STEYsha School of Irish Dance, Davidans, Academia Campionilor Pro-mișcare, Show dance Art, Honey Dance Studio, Victoria Dance Studio, Andra Gogan Academy, Dance Elite Dance Studio, Acs Jolie Sport Club, C.S. Adeliv Kiai și C.S. AKURA.

Spinner, supereroul Itsy Bitsy care activează energia, va fi gazda evenimentului și îi va antrena pe cei prezenți în cele 6 ore de spectacol, între orele 10:00-13:00 și 15:00-18:00.

Curse colorate de alergare alături de SuperEroii Itsy Bitsy și mari sportivi români

Și anul acesta, copiii și părinții pot participa – contracost, în echipe formate din părinte și copil – la cursele colorate susținute de SuperEroii Itsy Bitsy alături de mari sportivi români.

Cursa Verde – cu SuperZăpă și sportivul Marian Drăgulescu – Ora 10:00

SuperZăpă va da startul cursei verzi alături de sportivul Marian Drăgulescu, multiplu medaliat olimpic, mondial și european. Marian a descoperit gimnastica la vârsta de 7 ani și a adunat, între timp, 33 de ani de activitate.

Cursa Portocalie – cu Spark și sportiva Larisa Iordache – Ora 11:00

Spark va da startul cursei alături de cunoscuta gimnastă Larisa Iordache, medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012. Larisa este, de asemenea, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană, cifră mărită de extraordinara campioană la Europenele de la Mersin din decembrie 2020.

Cursa Turcoaz – cu Dj Dodi și sportiva Constantina Diță – Ora 15:00

Dj Dodi va fi prezentă la start alături de Constantina Diță, multiplă campioană națională și internațională la atletism, care a participat, de-a lungul carierei, la nenumărate competiții naționale și internaționale de maraton, semimaraton și cros, unde s-a clasat în primele 3 locuri. Supranumită maratonista de aur a României, este singura româncă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice în proba de maraton și singura campioană olimpică care a intrat în Cartea Recordurilor, câștigând medalia de aur la 38 de ani.

Cursa Roz-Albastră – cu Itsy, Bitsy și sportiva Doina Melinte – Ora 16:00

Itsy și Bitsy o vor avea alături la startul cursei roz-albastre pe Doina Melinte, fostă atletă și campioană națională în probele de 800 m și 1500 m, deținătoare a patru recorduri mondiale. A participat la patru ediții ale Jocurilor Olimpice, câștigând aurul și argintul olimpic la Los Angeles și două medalii de bronz la Campionatul Mondial de Atletism și la Campionatul European de Atletism. De asemenea, este dublă campioană mondială în sală și a câștigat de cinci ori medalia de aur la campionatele europene în sală.

ÎNSCRIE-TE AICI LA CURSELE COLORATE CU SUPEREROII ITSY BITSY!

Traseul curselor colorate are aproximativ 600 m, iar tu îl vei parcurge alături de prichindelul tău și de sute de alți participanți, înconjurând inelul central din Parcul Lumea Copiilor.

Alege-ți cursa preferată, achiziționează kitul și vino să îl ridici cu 15 minute înainte de ora de începere a cursei alese, la cortul alb din ZONA CURSE (inelul central, intrarea dinspre str. Pridvorului).

Un kit de alergare costă 100 de lei și este compus din: rucsac personalizat, 2 x Bandană personalizată (adult + copil), șapcă personalizată adult, șapcă personalizată copil, medalie personalizată, diplomă de participare, insignă, brățară cu superputeri.

Află mai multe detalii despre participarea la cursele colorate citind Regulamentul evenimentului SuperEroi pentru Viață 2024.

O zi întreagă pentru a încerca sporturi noi!

Pe aleile Parcului Lumea Copiilor vor fi prezenți o mulțime de prieteni pasionați de sport, mișcare și viață sănătoasă, iar copiii vor avea ocazia să asiste la demonstrații și să ia lecții de arte marțiale cu C.S. Akura și C.S. Adeliv-Kiai, hochei pe gheață cu Steaua Rangers, virtual cycling și pedalat biciclete tandem cu 2be Group, gimnastică, scrimă, dans sportiv, Ju Jitsu, lupte, Karate, atletism, tenis de câmp, tenis de masă cu C.S. Dinamo București, rugby cu Federația Română de Rugby, șah cu Școala de Șah, baschet cu Clubul de baschet Dan Dacian, street dance și yoga cu Kids Station Afterschool, patinaj artistic pe role cu C.S.U. Brașov, activități sportive și acrobație cu Wonder Family Fest powered by Wonderland Resort Cluj, sărituri cu coarda alături de Viorica Firoiu & Heathy Jump Vibes.

În plus, vor afla lucruri interesante despre istoria fotbalului în zona amenajată de Muzeul Fotbalului, vor învăța despre beneficiile înotului și dansului de la echipa Bucharest Sport Club, vor descoperi frumusețea echitației alături de Victory Horses, vor putea sta de vorbă cu instructorii de scufundări din echipa Scuba România și vor cunoaște practicanți pasionați de yoga și Qigong.

O viață activă și sănătoasă presupune și activități de prevenție, creative și recreative, astfel că-i vom avea la SuperEroi pentru Viață și pe prietenii de la Asociația SAMAS, Asociația Părinților Isteți, Pictează 3D, MindHub București – Unirii, Sofia Frunză & Modern DADS.

De asemenea, vor putea fi admirate echipamente de caiac și canoe, expuse de Caiac Smile, precum și un planor expus de Aeroclubul României.

În zona dedicată activităților pentru siguranță și prevenire vor putea fi întâlniți reprezentanți ai Poliției Române, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București – Ilfov și ai organizației Crucea Roșie Română.

Transmisiunile live din Radiomobilul Itsy Bitsy vor duce mesajul de viață sănătoasă al SuperEroilor pentru Viață în toată țara.

DESCOPERĂ AICI TOATE ACTIVITĂȚILE DE PE ALEILE PARCULUI LUMEA COPIILOR!

Cum ajungi la SuperEroi pentru Viață:

Ca să ajungi repede, să nu-ți risipești energia în trafic și să evităm împreună blocarea zonei, îți recomandăm să folosești mijloacele de transport în comun.

Mijloace de transport care ajung în zona Parcului Lumea Copiilor:
  • Metrou: Tineretului, Mihai Bravu.
  • Tramvai: 1, 10.
  • Autobuz: 312, 313, 381.

Antrenează-te și rămâi la curent cu noutățile evenimentului urmărind programele radio Itsy Bitsy și conturile noastre de Facebook și Instagram.

Iată cum a fost la ediția din 2023 a evenimentului:


SuperEroi pentru Viață este un eveniment organizat de Itsy Bitsy cu sprijinul Primăriei Sectorului 4, susținut de: Asociația Părinților Isteți, AQUA Carpatica Kids, BCR și Școala de Bani, Bebe Tei, Carrefour România, Danonino, Fisiocrem, Generali, Infacol, Innergy, Măgura, Olympus, Papi, Sudocrem, Sugus, Supradyn Kids Complex , Suzuki, Synevo, Therme București, Töpfer, Veruvis Kids si World Class România.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s