Vino la Mega Mall sa ne jucam cu Eroii in pijama!

Vino la Mega Mall sa ne jucam cu Eroii in pijama!

Gasca PJ MASKS ajunge in oras cu chef de aventura! Si cauta copii curajosi care sa ii ajute in misiunea speciala de a salva ziua prin distractie.

Pisoi, Bufnita si Sopi vin la Mega Mall Bucuresti, in perioada 25 mai – 10 iunie, sa ii cunoasca pe fanii lor, in cadrul unei expozitii interactive pentru copii. PJ MASKS (Eroii in pijama) promit o experienta distractiva presarata cu momente interactive si educative.

Participarea este gratuita, pe baza de rezervare.

Rezervarile se fac la numarul de telefon 0756.140.191 sau pe adresa rezervari@megamallbucuresti.ro.

Expozitia se poate vizita in grupuri de maximum 25 de copii in intervalul orar 10:00-20:00. Fiecare tur al expozitiei dureaza aproximativ 45 de minute si este impartit in mai multe zone si activitati ce vor starni curiozitatea si imaginatia celor mici:

  • Sediul ”Eroii in pijama”

Pentru inceput, copiii vor afla povestea celor trei super eroi care salveaza ziua de fiecare data.

  • Zona PARKOUR

In spatiul special amenajat, prichindeii se pot antrena pentru misiuni si pot vedea cum arata o noapte din viata celor trei eroi curajosi care asigura linistea orasului.

  • Zona „ESTE TIMPUL SA DEVII UN EROU”

Cei mici isi pot alege masca personajului preferat si pot vedea cum arata cu costumul acestuia.

  • Zona ATELIER ACTIVITATI

In aceasta zona, participantii vor desena, vor rezolva puzzle-uri si vor avea parte de multe alte activitati creative ce au menirea sa le stimuleze imaginatia, ajutandu-i sa descopere lucruri noi.

  • Zona PHOTOBOOTH

Cei mici se vor vizualiza direct in desenul animat, alaturi de eroii preferati. La final, cei mici vor obtine un link de unde se pot descarca pozele.

  • SCENA

La finalul turului, micii eroi vor avea ocazia sa faca poze cu Eroii in pijamale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s