Vino intre 8 si 9 Mai la Palatul National al Copiilor cu intreaga Familie!

Cele mai reprezentative activitati de tip After School-After Work vor fi prezentate timp de 2 zile, la Palatul National al Copiilor, din Bucuresti!

Gaseste ce ti se potriveste pentru Timpul Liber: cluburi sportive, cursuri de teatru si arte, edituri, cursuri de limbi straine, echitatie, inot, sah, oferte de vara de tabere si excursii si multe alte optiuni.

Evenimentul va fi insotit de spectacol cu peste 3000 de copii din gradinite particulare si cluburi care vor canta si te vor incanta.

Cele doua foaiere de la Palatul National al Copiilor se transforma pentru peste 5000 de vizitatori intr-o lume de culoare, arta si invatare: ateliere pentru intreaga Familie, consiliere in alegerea activitatilor de tip After School – After Work, personaje de basm si sute de zambete pe metru patrat.

In plus, vei avea parte de multe alte surprize!

Pentru cei care vor sa devina expozanti sau parteneri, pot suna la numerele 0371.12.26.55 si 0720.20.66.36 sau pot trimite un e-mail pe adresa office@performmedia.ro.

Evenimentul este organizat de catre Perform Media la initiativa Federatiei Nationale a Asociatiilor de Parinti sub egida proiectului „Edu – Part”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s