Learning Ecosystem te invita la Atelierul „A DA…intre a obliga si a darui”

Declaram copiilor nostri ca le dam iubire…Cum, mai precis?
Le dam timp…cand si cum?
Le dam apreciere…pentru ce sau de ce?
Le dam bani, mancare, un acoperis deasupra capului…sau poate un camin?
Le dam atentie…cand si in ce fel?

Ne punem asa intrebari si apoi haideti sa pornim intr-o calatorie care sa ne descopere maniera in care am facut pana acum aceste lucruri si maniera in care putem alege sa facem de acum inainte DARUITUL in relatia cu copii nostri.

Program:

  • Vineri, 15 mai: 18.30 – 21.30 (3 ore)
  • Sambata, 16 mai: 10.00 – 15.00 (4 ore) cu 2 pauze a 15 minute

Cost: 450 lei / modul , cu 800 lei/cuplu sau participare la 2 ateliere sigur.

Discounturi: 10 % pt cupluri sau pentru participare la 2 ateliere si 20 % pt toate 4 atelierele (adica 400 lei/atelier)

Important: Fiecare invitat va oferi un cadou, in acord cu tema centrala a atelierului. Colectionarea celor patru cadouri ale seriei “PIA 4 x 4” va aduce din partea Learning Ecosystem un cadou nou.

Unde: Ceainaria Griffin Tea – Strada General Berthelot nr 48, Bucuresti

Despre Atelier:

Ce facem: Ne cunoastem pe noi insine, unii pe altii si metoda ESPERE. Ne scufundam in conceptul atelierului A DA din cele 2 directii posibile: infantilizant si fertilizant.

Cum: Folosind culoarea, miscarea, muzica si cuvantul binevoitor. Interactiv si dinamic, non-formal si miscator pana in adancul sufletului da-ti doar voie sa fii frumos!

Invatam sa folosim cuvantul si simbolul pentru a putea da forta si sens si pentru a obtine rezultate in comunicare atunci cand DAM. Invatam sa recunoastem la noi si la ceilalti sistemul care intoxica si polueaza relatiile.

Invatam sa daruim generos si asumat, practic si eficient in relatia cu copilul nostru si cu cei dragi. Atelierul ne privilegiaza si intalnirea cu o dovada vie a acestui fel de a DARUI: Marius Grigore – antrenor de campioni, presedinte de club sportiv, tata si sot, barbat, roman.

Inscrie-te acum pe http://comunicusor.ro/atelier/.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s