Vin sarbatorile… in sat, la Sosea!

Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” organizeaza in perioada 26 noiembrie–18 decembrie, la sfarsitul fiecarei saptamani, ateliere educative de creatie pentru cei mici, sub genericul Vin sarbatorile… in sat, la Sosea!

Proiectul face parte din programul Vacanta la Muzeul Satului si este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani, care sunt asteptati sa descopere tainele unor mestesuguri traditionale si obiceiuri legate de sarbatorile de iarna.

Copiii vor intra in atmosfera sarbatorilor invatand sa faca diverse decoratiuni pentru brad, felicitari de Craciun si Anul Nou si sa orneze turta dulce.

Inscrierile se fac incepand cu data de azi, 21 noiembrie, intre orele 10.00 – 15.00 la telefon 0724.331.741 si la adresa de email: programe.culturale@muzeul-satului.ro, in limita locurilor disponibile, de 15 copii/atelier, la urmatoarele ateliere: ornamente pentru brad si casa, papusi, felicitari, ornat turta dulce.

Atelierele se vor desfasura sambata si duminica, intre orele 10.00-12.00, în salile de pedagogie, intrare Sos. Kiseleff nr. 28.

Pretul pentru participare este 20 lei/persoana/atelier (include materiale si uneltele necesare atelierelor de creatie).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s