Vedetele sustin Festivalul National de Parenting

Vedete si persoane publice sustin Festivalul National de Parenting „In Familie”, prin sesiuni deschise, in care vor discuta despre experienta de parinte.

Evenimentul are loc in perioada 26-28 septembrie, la Sala Palatului, in Bucuresti.

Andreea Liptak si Razvan Spiridon, Monica Davidescu si Aurelian Temisan, Nadia Tataru – fondator Radio Itsy Bitsy, Beatrice Cioba – Producator TVR si Presedinte al Asociatiei Familiilor Monoparentale din Romania, Luminita Costache – specialist educatie, UNICEF Romania, Sandra Alexiu – Vicepresedinte Societatea Nationala de Medicina Familiei si Crenguța Oprea – Conf. univ. dr. Universitatea Bucuresti, s-au alaturat cauzei de educare a parintilor din noua generatie.

In fiecare dintre cele trei zile, in intervalul 10:00 – 10:30 si 13:00 – 13:30, in Foaier Luterana, vor avea loc discursuri speciale ale unor persoane publice care discuta deschis despre experienta de parinte.

Modul in care se imbina statutul profesional cu cel de parinte, principalele provocari in viata de familie si dificultatile pe care le intampină copiii din zilele noastre, reprezinta cateva dintre subiectele abordate de personalitatile invitate.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s