Vara asta, ai Itsy Bitsy Film Mania la HAPPYCINEMA® cu filme gratuite pentru copiii sub 12 ani!

Vara asta, ai Itsy Bitsy Film Mania la HAPPYCINEMA® cu filme gratuite pentru copiii sub 12 ani!

HAPPYCINEMA® si Itsy Bitsy FM au grija ca vacanta de vara a copiilor sa nu fie monotona. In lunile iulie si august, de luni pana vineri, copiii cu varste de pana in 12 ani vor avea acces gratuit la o selectie generoasa de filme, conceputa special pentru ei.

Vacanta Mare la Itsy Bitsy Film Mania!

Programul include filme foarte cunoscute si iubite de cei mici, printre care: Aventura Piticilor 3D (Gnome Alone), Albinuta Maya 2 – 3D (Maya the Bee: The Honey Games), Paddington 2, Bigfoot Junior 3D (The Son of Bigfoot), Early Man: Tare ca piatra 2D, Dragonul vrajit (The Dragon Spell), Aventuri fara pereche (Lichozrouti) , Sus Ancora! (Anchors up) si Incredibila poveste a perei uriase.

In plus, vor rula documentarul Romania neimblanzita, narat de vocea inconfundabila a lui Victor Rebengiuc si Minunea (Wonder), o ecranizare dramatica a bestseller-ului omonim scris de R. J. Palacio.

Vacanta de vara prinde culoare la Itsy Bitsy Film Mania. Programul saptamanal poate fi accesat pe www.happycinema.ro, unde pot fi facute si rezervari.

Despre HAPPYCINEMA®

HAPPYCINEMA® este cinematograful intregii familii, fiind prezent in Bucuresti (Liberty Center, Sos. Progresului Nr. 151-170), Focsani (Focsani Mall, Calea Moldovei 32) si Buzau (Galleria Mall Buzau, Bulevardul Unirii 301A).

HAPPYCINEMA® se evidentiaza pe piata lanturilor cinematografice datorita continutului diversificat pe care il ofera publicului, compus atat din filme mainstream, cat si dintr-un program cultural bogat si numeroase evenimente alternative (concerte de rock clasic ale unor trupe legendare, documentare 3D despre muzee celebre si stagiuni de opera, teatru si balet de la prestigioase companii artistice britanice etc). Totodata, aici sunt gazduite si organizate proiectii in conditii speciale pentru parinti cu bebelusi (Baby Cinema), pentru copii cu nevoi speciale (Filmele Olgai), piese de teatru (Teatru la Cinema), petreceri vesele pentru cei mici, dar pune la dispozitie salile sale si pentru evenimente corporate si private.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s