Sport cu bebelusul: Cum se mentin mamicile in forma

Sport cu bebelusul: Cum se mentin mamicile in forma

Poate crezi ca nu mai ai timp de sport, odata ce ai devenit mamica. Vei fi surprinsa sa vezi cat de intens este antrenamentul cu piciul in brate. Despre toate formele prin care faci sport cu bebelusul vorbim acum, la Parinti de Pici.

Daca iti faci griji ca, dupa ce vine copilul pe lume, nu vei mai avea timp, chef sau bani de facut miscare, poti sa te linistesti. „Nu prea exista sedentarism pentru un parinte cu copil mic”, marturiseste Georgiana, mama unei fetite de nici 2 anisori. „E foarte solicitant, din punct de vedere fizic, sa ai grija de un copilas.”

Nu trebuie sa mergi la sala, ca sa faci fitness. Cand esti mamica, orice activitate poate deveni sport cu bebelusul. De exemplu, cand iti plimbi copilul prin casa, pentru a-l adormi. Sau cand fugi pana la patutul sau, la orice scancet.

Ideal, atat pentru bunastarea celui mic, cat si pentru a face sport cu bebelusul, este sa iti tii puiul in brate cat mai mult, intr-un marsupiu. Astfel, ai mainile libere sa te ocupi si de alte lucruri, dar depui si efort, ducand piciul in brate.

Afla mai multe idei despre cum sa faci sport cu bebelusul acum, la Parinti de Pici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s