Urania Cremene: Conferintele din aprilie

Urania Cremene va sustine un seminar gratuit de parenting, „18 Tehnici Fundamentale de Parenting pentru Copii Echilibrati si Parinti Impliniti”, pe 5 aprilie in Iasi si pe 6 aprilie in Piatra Neamt.

Seminarul va cuprinde prezentarea detaliata a celor trei nevoi fundamentale, care stau la baza dezvoltarii armonioase a copiilor. Pentru a intelege mai bine cum anume pot fi implinite aceste nevoi, Urania Cremene va prezenta 18 tehnici diferite, fiecare dintre acestea fiind usor de aplicat si cu impact imediat asupra relatiei parinte – copil.

Seminarul va fi organizat in doua sesiuni diferite, in aceeasi zi, in fiecare oras, tocmai pentru ca informatia sa ajunga la cat mai multe persoane interesate de acest subiect.

Tot in luna aprilie, Urania sustine workshopul intensiv, „All About Cooperation and Discipline”, in Timisoara pe 19 aprilie si in Oradea pe 20 aprilie.

Workshopul vine in completarea seminariilor gratuite din martie, la care au participat peste 1200 de persoane. In cadrul atelierului, Urania Cremene va aprofunda tehnicile care ii pot ajuta pe parinti sa satisfaca cele trei nevoie principale ale copiilor lor: nevoia de conectare, nevoia de competenta si cea de control.

Pe scurt, workshopul are ca idei principale:

  • Cooperare, NU supunere
  • Motivatie interna, NU externa
  • Tehnici care vor satisface cei 3C
  • Autodisciplina, NU pedeapsa.

Evenimentele se adreseaza tuturor persoanelor care se ocupa de cresterea si educarea copiilor, fie ca sunt parinti, bunici, cadre medicale, cadre didactice sau bone.

Pentru a participa la aceste evenimente este nevoie sa te inscrii pe site-ul Uraniei Cremene.

Urania Cremene este Master Trainer, Parenting Coach si Facilitator de programe de Parenting. Este certificata Master Trainer pentru 25 de seminarii de leadership si schimbare comportamentala. A fost certificata in parenting, ca expert, de catre PT Intl.

 


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s