Un nou spectacol pentru copii anuntat la Teatrul Stela Popescu

Un nou spectacol pentru copii anuntat la Teatrul Stela Popescu

Teatrul Stela Popescu anunta premiera spectacolului Lampio si grauntele de lumina”o poveste originala, adaptata si dramatizata pentru copii.

Poti straluci doar atunci cand faci ceea ce iti place cu adevarat!

Lampio este un licurici care si-a pierdut lumina. Nu stie unde si cand, dar este convins ca trebuie sa o gaseasca. Altfel, ce ar mai fi un licurici pe Pamant fara lumina? Si uite asa apar miracole, magie, prieteni, provocari, iar cautarile micului nostru personaj nu se opresc pana nu isi descopera menirea in viata, pentru ca el asta cauta, de fapt.

Noul spectacol pentru copii este o poveste terapeutica despre curaj, determinare, talent si descoperirea propriei valori. Este un spectacol care trebuie vazut cu sufletul, locul in care oamenii traiesc cele mai mari transformari. Alaturi de Lampio, publicul va cunoaste si alti licurici, dar si pe monstrul deznadejdii si pe uimitoarea Hope, pasarea sperantei.

Detalii despre spectacol

Public recomandat: 4+ ani

Durata: 60 min

Unde: Palatul National al Copiilor, Sala Mica

Cand:

  • AVANPREMIERA – 9 si 10 octombrie, ORA 10:00
  • PREMIERA – 16 octombrie, ORA 19:00
  • Reprezentatii – 17, 23 si 24 octombrie, ora 10:00
  • 10 noiembrie, ora 10:00
  • 11 noiembrie, ora 11:00

Pentru detalii si rezervari de grup, puteti suna la numarul 0753.174.614 sau puteti trimite un e-mail pe adresa teatrulstelapopescu2@gmail.com.

Lampio si grauntele de lumina inspira, inalta si schimba. Copiii isi vor gasi un nou supererou care reuseste sa-si atinga scopul prin cunostere si perseverenta. Lampio este in fiecare dintre noi si oglindeste cautarile noastre, ale tuturor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s