Un alt tip de tratament pentru acnee

Un alt tip de tratament pentru acnee

Daca al tau copil a inceput sa aiba probleme cu cosurile, iata un tratament pentru acnee, modern si nedureros, pe care il poate incerca. Afla despre el acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

„Toata lumea vorbeste de acnee ca avand niste mici bubite. Dar sunt tineri adolescenti care sufera infiorator, care nu vor sa mai iasa pe strada”, explica dr. Stefan Tiron.

Intr-adevar, cosurile nu sunt doar o problema de moment, ci ii pot marca toata viata pe adolescentii care oricum trec printr-un tumult emotional.

Solutia de care vorbeste dr. Stefan Tiron este ozonoterapia. Desi terapia este folosita in principal pentru vindecarea inflamatiilor, s-a observat ca este si un foarte bun tratament pentru acnee.

Descopera acum, la Traieste Sanatos cu Simona, mai multe despre cum se realizeaza ozonoterapia si cum ii ajuta pe cei care au probleme cu cosurile.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s