Ultimele zile de înscriere la Shakespeare School Essay Competition!

Inscrierile la cel mai mare Concurs National de Creatie in Limba Engleza, organizat de Asociatia Shakespeare School pentru Educatie, se apropie de final.

Elevii de gimnaziu si liceu din toata tara, mai au timp doar pana pe 26 MARTIE pentru a-si trimite lucrarile special scrise pentru cea de-a 9 a editie a „Shakespeare School Essay Competition” .

Anul acesta, participantii au fost provocati sa scrie un text original in limba engleza prin care sa-si exprime opinia despre un subiect la moda, foarte familiar tinerei generatii:  jocurile video – dependenta sau sport al mintii? (Are video games addictive activities or mind sports?)

Concursul este organizat pe doua categorii de varsta, 11-14 ani şi respectiv 15-19 ani.

Participarea este gratuita, iar eseurile se inscriu online, pe www.shakespeare-school.ro/essay-competition-despre-concurs/, pana la data de 26 martie 2017. Un eseu in limba engleza despre jocurile video te poate trimite in tabara, in Marea Britanie!

Cei care intra in competitie pot castiga premii in valoare totala de peste 5.000 de euro: doua tabere in Marea Britanie (pentru castigatorul fiecarei categorii de varsta), cursuri de limba engleza la Shakespeare School, taxe de inscriere la examenele Cambridge, carti, dictionare si multe alte surprize.

Juriul este format din profesorii Shakespeare School, care selecteaza cele mai bune si creative 30 de lucrari. Ierarhia finala a castigatorilor este stabilita in urma unor scurte interviuri cu finalistii.

Pe langa premiile pentru eseuri, va fi acordat si Trofeul Excelentei, pentru judetul cu cei mai multi reprezentanti in concurs, precum si distinctia Certificate of Excellence acordata profesorului cu cei mai multi elevi inscrisi la cea de-a 9-a editie Shakespeare School Essay Competition. De asemenea, acesta va participa gratuit, ca insotitor de grup, la o tabara de 2 saptamani in Marea Britanie.

Festivitatea de premiere va avea loc in luna iunie 2017.

Concursul „Shakespeare School Essay Competition” este inclus in Calendarul Activitatilor Educative al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

Concursul isi propune sa stimuleze gandirea creativa, spiritul de inovatie, originalitatea si sa motiveze tinerii sa isi perfectioneze limba engleza, oferindu-le totodata sansa unei experiente unice, intr-o tabara internationala de studiu.

Ambasadorul celei de-a 9-a editii a „Shakespeare School Essay Competition” este Cristian Oneţiu – antreprenor de succes, cu o experienta de peste 15 ani, prezent in Top 500 Forbes, speaker, consultant de business pentru companii internationale, autor si realizator tv. Rolul sau este acela de a oferi participantilor un exemplu personal si profesional de gandire creativa si performanta sustinuta prin pasiune.

Mai multe detalii despre tema si regulament se gasesc pe pagina competitiei, AICI.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s