Tutorial: Iepurasi din linguri de plastic

Pregatirile de Paste pot cuprinde, anul acesta, si cateva activitati creative prin care sa realizezi decoratiuni simpatice pentru masa festiva. Cum ar fi… iepurasi din linguri de plastic!

Noi credem ca acesti iepurasi pe care te invatam sa-i faci vor inveseli pe toata lumea si vor decora de minune masa de Paste.

Activitatea este foarte usoara si placuta, poate fi realizata de copii de la 4 ani cu putin ajutor din partea unui adult si dureaza intre 15 si 30 de minute.

Etapa 1: Pregateste-ti materialele:Etapa1

  • Cateva linguri de plastic;
  • Hartie de diverse culori;
  • Carioci colorate;
  • Un foarfece;
  • Lipici;

Etapa 2: Foloseste-ti talentul artistic desenand fetele iepurasilor pe partea convexa a lingurilor. Noua ne-au iesit trei iepurasi caraghiosi, dar prietenosi.

Etapa2Etapele 3 si 4: Decupeaza cate o pereche de urechi alungite pentru fiecare iepuras si personalizeaza-le jucandu-te cu cariocile.

3&4Etapa 5: Echipeaza nazdravanii iepurasi cu urechile decupate mai inainte.

Etapa5Etapele 6 si 7: ”Imbraca-i” pe iepurasi, invelind lingurile in cate o foaie de hartie colorata si accesorizeaza-i cu cate un papion festiv, tot din hartie.

6&7Iepurasii astfel realizati sunt pregatiti sa decoreze cosuletele pline cu oua vopsite si cozonac si sa intampine Sarbatorile de Paste.

Autor articol: CreativeArts.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s