Tu ce faci in vacanta? Itsy iti recomanda filmul Cinci eroi de legenda

In vacanta e tare placut sa te uiti impreuna cu cei dragi la filme. Pregatiti un castron mare de floricele, va asezati comod pe canapea si… dati drumul la film. Asta daca aveti norocul sa va puneti repede de acord asupra filmului pe care sa-l vedeti.

Itsy si Bitsy rar gasesc filme care sa le placa amandurora. De obicei, lui Bitsy ii plac filmele cu masini si aventura, iar Itsy prefera filmele cu ponei si magie.

Din fericire, amandurora le plac filmele cu eroi! Dandu-si seama de asta, Itsy a venit cu ideea de a vedea filmul Cinci eroi de legenda.

Si lui Bitsy, si lui Itsy le-a placut mult de tot aceasta animatie, mai ales ca eroii din film chiar sunt de legenda! E vorba de Mos Craciun, Zana Maseluta, Mos Ene si Iepurasul de Paste. Lor li se alatura Jack Inghet, un supererou care poate ingheta apa si poate chiar porni ninsori si furtuni de zapada.

In film vei descoperi si un personaj misterios, care ameninta visele copiilor si planuieste sa arunce lumea in intuneric. Lui Itsy i-a fost putin teama la partea aceasta, dar Bitsy i-a reamintit ca, intotdeauna, unde sunt eroi adevarati este si curaj adevarat!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s