Truse de experimente educationale pentru copiii din gradinite

Gradinitele din Sibiu si Bucuresti vor primi 100 de truse cu experimente din domenii precum energie, electricitate si sanatate.

Trusele sunt donate de Fundatia caritabila Siemens Stiftung si contin multiple materiale si instructiuni pentru desfasurarea experimentelor introductive in domeniul stiintelor naturale.

Trusele Discovery Box reprezinta doua cutii de lemn rezistente, pline de materiale si echipamente cu ajutorul carora copiii si educatorii lor vor realiza 22 de experiemente stiintifice in domeniile energiei, electricitatii, mediului inconjurator si sanatatii.

Ele contin, de exemplu, becuri, motoare electrice, baterii, termometre, diagrame ale corpului uman sau cupe cu gauri pentru reconstructia in miniatura a instalatiilor de tratare a apei. Cu ajutorul acestor truse de experiemente, Siemens Stiftung isi doreste sa ofere educatorilor materiale si informatii aditionale. De aceea, instructuni ajutatoare pentru educatori sunt incluse pe un DVD, o brosura si carduri tematice in diferite limbi.

Cu sprijinul companiei regionale a Siemens in Romania (Siemens SRL), Gradinita nr. 203 din Bucuresti a fost selectata sa primeasca prima trusa. Siemens Stiftung va dona in total 100 de truse Discovery Box gradinitelor din Bucuresti si Sibiu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s