Trupa de Teatru Ludicus lansează spectacolul “Hai Hui printre stele”

Trupa de Teatru Ludicus lansează spectacolul “Hai Hui printre stele”, ce va avea premiera pe 20 martie 2022, ora 18:00, pe scena Centrului Cultural din Mioveni.

Spectacolul “Hai Hui printre stele” este regizat de Laurențiu Tudor și se adresează copiilor și întregii familii. Empatie, onestitate, familie, asumare și vise – sunt elementele-cheie în jurul cărora gravitează personajele.

Textul original, scris de Salex Iatma, pornește de la călătoria familiei Hai Hui către Baby Pământ, o planetă fascinantă, dar și periculoasă.

Personajul principal al spectacolului este Eva, o fetiță de 12 ani de pe Terra, care ajunge, împreună cu familia, pe Baby Pământ – o planetă fascinantă, dar și periculoasă. Dorința Evei de a o explora și de a o face “acasă” i-ar pune în primejdie întreaga familie. Și totuși, cineva trebuie să dea dovadă de curaj pentru că omenirea are nevoie de o nouă casă.

Personajul Evei este interpretat de Ana-Maria Mărgean, câștigătoarea emisiunii “Românii au talent”, sezonul 11, care a avut loc în anul 2021.

Spectacolul “Hai Hui printre stele” este un spectacol inovativ, bazat pe tehnologie – cu proiecții și decor futurist, pentru a-i introduce pe spectatori într-o lume fantastică, încă de la intrarea în sală.

Muzica originală poartă semnătura compozitorului Cári Tibor. Coregrafia, semnată de Mariana Gavriciuc și scenografia realizată de Diana Nistor – aduc în prim-plan o atmosferă cu totul specială, cosmică.

Din distribuție fac parte: Ana Maria Mărgean, Alexa Istrate, Darko Huruială, Andrei Marius Barbu, Nuța Ilie, Iasmina Crețoi, Victoraș Matei, Alexandra Pribeagu.

Întreaga echipă este formată din oameni tineri, pasionați, entuziaști – care își doresc să crească împreună și să dezvolte spectacole dedicate întregii familii.

Spectacolul este o producție a Centrului Cultural Mioveni și este recomandat copiilor de peste 6 ani.

Biletele costă 35 și 45 de lei, în funcție de categoria locului și se pot achiziționa de la Centrul Cultural Mioveni.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s