TriKids Bucuresti te provoaca la sport si voie buna!

TriKids Bucuresti, singurul eveniment multisportiv din Romania, ii invita pe copii si parinti la o zi de sport si voie buna!

Evenimentul are loc sambata 1 noiembrie, de la ora 10.00, si este dedicat copiilor cu varste intre 4 si 14 ani. Competitia TriKids Bucuresti se va desfasura pe Stadionul National de Rugby „Arcul de Triumf”.

Indiferent de varsta si pregatire sportiva, copiii se vor putea intrece in cadrul celor trei probe:

 1. Cros
 2. Duatlon
 3. Family Fun Run

Probele sunt gandite in asa fel incat copiii sa poata participa la toate, la doua sau la una (cu starturi separate pe categorii de varsta si cu pauze intre ele). Probele sunt usoare si accesibile si se vor desfasura in conditii de maxima siguranta.

Categoriile de varsta si distanta de alergare la Cros sunt:

 • 4-5 ani: 330 m
 • 6-8 ani: 660 m
 • 9-11 ani: 1 km
 • 12-14 ani: 1 km

Cea de-a doua proba este Duatlonul si cuprinde alergare si bicicleta cu distante diferite pentru fiecare categorie de varsta:

 • 4-5 ani: 330m alergare, 500m bicicleta, 330m alergare
 • 6-8 ani: 330m alergare, 1km bicicleta, 330m alergare
 • 9-11 ani: 660m alergare, 1.5km bicicleta, 660m alergare
 • 12-14 ani: 1km alergare, 3km bicicleta, 1km alergare

Family Fun Run este o proba de familie. Este o categorie de concurs usoara, placuta, de indemanare. Parintii vor avea posibilitatea sa faca echipa cu copiii si vor alerga impreuna intre 660 de metri si 1,3 km. In paralel cu stafeta Family Fun Run, vor avea loc si demonstratii de rugby tag.

Cu aceasta ocazie, Alteta Sa Regala Principele Nicolae al Romaniei va fi prezent la eveniment ca sustinator al Asociatiei Curtea Veche. Totodata, Alteţa Sa Regala va inmana premiile celor mai rapizi participanti din categoria Family Fun Run.

La TriKids Bucuresti vor mai veni si Alin Petrache, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman si Adrian Nanulescu, presedintele Federatiei Romane de Triatlon.

Trikids este un eveniment care se alatura cauzelor sociale sustinute de fundatiile Chance for Life si Asociatia Curtea Veche.

Mai multe detalii gasesti pe site-ul evenimentului si pagina de Facebook.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s