A treia editie Cantus Mundi Bucuresti Fest, intre 11 si 14 iulie

Cantus Mundi Bucuresti Fest, cel mai mare eveniment national de educatie si integrare sociala prin muzica, ajunge anul acesta la a treia editie si se va desfasura in Parcul Herastrau (intrarea Charles de Gaulle) intre 11 si 14 iulie.

Fiecare seara de festival se va incheia cu concerte inedite sustinute de artisti de renume, alaturi de sute de copii din corurile Programului National Cantus Mundi.

Prima seara este marcata de un concert extraordinar sustinut de Corul National de Camera „Madrigal – Marin Constantin”, iar in urmatoarele trei seri sunt asteptati pe scena Smiley, Andra, Irina Rimes, Feli, Vunk si The Motans.

Muzica si distractie cat e ziua de lunga

Pe langa concertele din fiecare seara, copiii pot participa la zecile de activitati pregatite pentru ei pe tot parcursul celor patru zile: zona de testare a instrumentelor muzicale, ateliere muzicale, piscina cu bile, street music, water fight, street art, jocuri si nenumarate alte surprize, toate cu acces gratuit.

Intrarea la Cantus Mundi Fest si toate activitatile sunt gratuite.

Programul National Cantus Mundi a fost initiat de reputatul dirijor Ion Marin si este derulat prin activitatea membrilor Corului National de Camera „Madrigal – Marin Constantin”. Dupa 8 ani de activitate, Programul National Cantus Mundi reuneste sub umbrela sa peste 1200 de coruri si peste 43.000 de copii care, alaturi de dirijorii lor, participa la promovarea cantului coral pe intreg cuprinsul tarii, depasind barierele legate de etnie, conditie sociala, capacitati fizice sau psihice, construind astfel nuclee culturale complexe, atat de necesare pentru revitalizarea societatii noastre.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s