Trei premiere ale Teatrului Muzical Ambasadorii se joaca luna aceasta cu casa inchisa

In prag de sarbatori, Teatrul Muzical Ambasadorii decoreaza scena Salii Mici a Palatului National al Copiilor cu trei premiere, dedicate publicului de toate varstele, de la pici la strabunici.

Prima dintre ele este baletul „Pinocchio”, inspirat din una dintre cele mai indragite carţi pentru copii – „Aventurile lui Pinocchio”, de Carlo Collodi, in regia și coregrafia lui Valentin Stoica și scenografia Vioricai Petrovici. Spectacolul va fi prezentat sambata, 18 decembrie 2021, de la ora 18:00.

Duminica, 19 decembrie, de la ora 17:00 , va veti putea bucura de „Craciunul jucariilor”, un musical plin de armonie, culoare si umor, pus in scena de Daniela Nane, iar luni, 20 decembrie, de la ora 11:00, „Renii lui Mos Craciun” le spun copiilor povesti muzicale intr-un spectacol original de revista pentru copii, regizat de Laura Maria Vladoiu, dupa un scenariu gandit de Smaranda Oteanu-Bunea.

Biletele pentru toate cele trei reprezentatii s-au vandut in timp record, Teatrul Muzical Ambasadorii fiind o institutie cu renume in domeniul educarii culturale a copiilor si tinerilor.

Participarea la spectacolele Teatrului Muzical Ambasadorii se face cu respectarea tuturor masurilor aflate in vigoare la momentul desfasurarii evenimentelor, dispuse de autoritati in contextul epidemiologic actual.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s