Tratamentul facial

Fiecare femeie isi doreste sa fie mai frumoasa, sa arate mai bine intr-un timp scurt, la inceput de primavara. Dupa lunile de iarna, cand tenul se deshidrateaza mai mult decat in restul anului, este recomandat sa facem un tratament facial.

Tratamentul hydrafacial este un tratament inovativ care curata, decongestioneaza, elimina celulele moarte, diminueaza ridiurile, totul prin introducerea unor seruri care creeaza efecte super rapide, in doar 20 minute. Acest tratament ne ajuta partial sa scapam de punctele negre.

Pentru a avea rezultate spectaculoase este bine sa facem tratamentul hydrafacial saptamanal o perioada, apoi pe masura ce apar rezultatele putem rari sedintele.

Renert Gad, medic specialist chirurgie plastica, ne ofera mai multe detalii despre acest tratament care in numai 20 minute face minuni, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s