Traieste Sanatos: Fii un parinte informat si responsabil

Realizatoarea de emisiuni radio si TV, Simona Dragomir, te asteapta la o noua editie a conferintelor Traieste Sanatos, cu tema „Fii un parinte informat si responsabil pentru viitorul copilului tau!”

Conferinta are loc joi, pe 23 iunie, de la ora 18:30, la Aida Bistro. Ca de fiecare data, Simona Dragomir va impartasi alaturi de invitatii sai sfaturi privind recoltarea celulelor stem, pregatirea pentru nastere, dar si cum sa ai o alimentatie sanatoasa atat pentru tine, cat si pentru cel mic.

Traieste Sanatos a devenit deja un eveniment in care fiecare persoana participa activ si pleaca acasa cu un bagaj de informatii utile. Asadar, ne-am gandit sa dezvoltam in continuare subiectul legat de nasterea si cresterea unui copil intr-un mediu adecvat, iar tema centrala a evenimentelor va fi tot «Mama si copilul»”, a declarat realizatoarea emisiunilor „Buna dimineata, Sanatate!” de la Antena 1 si „Traieste Sanatos cu Simona” de la radio Itsy Bitsy.

In plus, Simona Dragomir a adaugat: „Alaturi de mine vor mai fi dr. Zorela Sgarbura, medic primar obstetrica-ginecologie si dr. Mihaela Leventer, medic primar dermatolog, pregatite sa raspunda intrebarilor publicului.

Participantii sunt rugati sa trimita un e-mail la adresa: conferintasimona@replicavedetelor.ro, iar intrarea se va face doar pe baza de inscrieri, participarea fiind gratuita.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s