Durerea la genunchi: cauze si solutii

Stiai ca durerea de genunchi poate sa apara de la cele mai mici varste? Ce inseamna aceasta durere, cum apare si cum se trateaza? Aflam la Traieste Sanatos cu Simona.

Indiferent de varsta, cu totii suntem expusi la acest gen de durere – durerea de genunchi – intrucat, inca de cand ne nastem, ligamentele si articulatiile incep sa fie folosite, drept care se „deterioreaza”. Faptul ca aceasta uzura se intampla mai repede sau mai incet tine de mai multe motive.

Un factor principal, bineinteles, modul in care fiecare dintre noi este construit. Unii au o constitutie mai puternica, altii sunt mai „fragili”.

Apoi, uzura articulatiilor si a ligamentelor tine si de stilul de viata. In momentul in care activitatea fizica lipseste din viata noastra sau, din contra, ne suprasolicitam organismul cu un exces de efort, in ambele cazuri, ne aducem un deserviciu.

Ce solutii exista? Dr. Ovidiu Palea ne vorbeste acum despre un tratament modern, impotriva durerilor de genunchi, ce foloseste celule stem. Afla mai multe aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s