Tragedia din Colectiv: Lista de servicii gratuite

Dupa incendiul din clubul Colectiv, mai multe firme si ONG-uri si-au anuntat sprijinul fata de victimele si familiile acestora, oferind diverse servicii gratuite – de la mancare si cazare pana la consiliere psihologica.

Tragedia de vineri noaptea, 30 octombrie 2015, a mobilizat o tara intreaga. Astfel, companii si ONG-uri din diverse domenii si-au aratat solidaritatea, oferind servicii gratuite.

Medicamente gratuite: Farmacia Materna doneaza produse pentru vindecarea plagilor arse. Veloderm (substitut al epidermei) si Graftygen (membrana colagen) sunt oferite gratuit. Rudele victimelor si medicii din blocul operator pot contacta farmacia la numarul 0721.270.590 sau pe e-mail la bogdan@farmaciamaterna.ro.

Bilete de avion gratuite: Vola.ro – Bilete Avion ofera bilete de avion gratuite pentru rudele de gradul I si II ale victimelor de la Colectiv, in caz ca se afla in afara tarii si doresc sa ajunga in Romania. Puteti afla mai multe detalii la numarul +4021.407.53.00 sau pe e-mail, la rezervare@vola.ro.

Cazare gratuita pentru rudele din provincie:

  • Grupul SKAL International Romania ofera cazare gratuita familiilor victimelor, in cadrul Ibis Bucuresti Gara de Nord, Hotel Novotel, Hotel Ramada Parc, Hotel Cismigiu si Le Boutique Hotel Moxa – Bucharest. Puteti suna la numerele 0744.336.464 sau 0740.260.627.
  • Mai puteti gasi cazare gratuita oferita de Pura Vida Sky Bar & Hostel Bucharest, VOGUE Hostel, Little Bucharest Old Town Hostel si Umbrella Hostel.

Mancare si bautura pentru medici si donatori de la: Trenta Pizza, Calif, Pizza Hut Delivery Romania, Joseph Restaurant, Cinema City Romania, Starbucks Romania, MEGA IMAGE, AQUA Carpatica, Oala cu Bunatati, Fabio Pizza, Pizzicato, PepsiCo.

Transport gratuit pentru donare: Daca ai aplicatia Uber si doresti sa te duci sa donezi sange la Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti (Str. C. Caracas, nr. 2), introdu codul HELPCOLECTIV in aplicatie si ai transport gratuit la plecare.

Consiliere psihologica:

  • ISTT (Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei) ofera consiliere gratuita – programul de 6 sedinte de asistare psihologica de criza este oferit gratuit.
  • Fundatia Estuar (Str. Lt. Gh. Negel, nr. 1-3, sector 6, Bucuresti) ofera consiliere psihologica si psihiatrica gratuita pentru rude, raniti, supravietuitori, dar si pentru salvatorii care au participat la interventie. Date de contact: psiholog Adrian Socol (0726.264.231), Dr. Florian Koleci (0758.119.304), e-mail pe adresa office.cs6@estuar.org, telefon Fundatia Estuar: 021/411.08.85.
  • Alte organizatii care ofera consiliere psihologica sunt: Colegiul Psihologilor din Romania, Institutul pentru Fericire, Psihomedeor – Consultanta Psihologica, Psihoterapie (la numarul de telefon 0742.024.642), Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa.

Se ofera gratuit un control medical la orice specialitate din cadrul clinicilor Medcenter.

Spitalul israelian The Sheba Medical Center at Tel Hashomer ofera ajutor pentru victimele tragediei din Colectiv.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s