Hai la Oraselul Cunoasterii!

Este un muzeu? Este un loc de joaca? Este… Oraselul Cunoasterii, primul muzeu interactiv pentru copii din Romania! Daca inca nu ai ajuns cu puiul tau acolo, iata ce vei gasi!

Pastreaza-ti o zi de weekend pentru o experienta distractiva in familie si hai la Oraselul Cunoasterii! Acest muzeu, in care atat copiii cat si parintii se vor amuza pe masura, are o multime de activitati ce-ti vor pune la incercare curiozitatea, inteligenta si forta. Iar in dreptul fiecarei activitati este cate un panou explicativ, despre cum sa fie activata si ce se intampla, asa ca inveti si te joci in acelasi timp!

12043090_551150938365229_3223913393987325299_nOraselul Cunoasterii se imparte in mai multe categorii:

  • Laboratorul acvatic – Ai la dispozitie un simulator de tsunami, jocuri cu densitatile lichidelor si multe altele!
  • Camera senzoriala – Aici, cei mici isi antreneaza toate simturile – potrivesc forme geometrice, miros flori, joaca tetris cu magneti, fac un puzzle fara sa se uite, scotocesc in cutii dupa diverse obiecte si actioneaza avioane pe tavan, cu lanterna!
  • Camera jocurilor cu aer – Te joci baschet cu aer, cu moristile actionate cu aer, inveti despre energia eoliana de la o eoliana in miniatura.
  • Camera oglinzilor – Nu are nevoie de prea multe descrieri – oglinzi ca la circ, in care te vezi in fiecare altfel. De asemenea, poti citi invers cu un cilindru de sticla si o multime de alte activitati.
  • Camera jocurilor motrice – Construiesti un pod roman, te joci cu rotite zimtate, afli cum functioneaza un ceas si afli care-i treaba cu forta centrifuga.
  • Camera jocurilor IQ – jocuri de logica, cu franghii, bile si cuburi. Tot aici e si zona de joaca pentru cei mai mici copii.

In Oraselul Cunoasterii este si o sala de petreceri, cu o capacitate de 25 de copii, iar in pret intra accesul la muzeu si un coordonator.

In weekenduri se mai organizeaza si sesiuni de experimente distractive, despre care poti afla de pe pagina de Facebook a muzeului.

Pretul biletelor este de 32 de lei pentru un copil si 18 lei pentru un adult, dar exista si reduceri pentru familii si grupuri.

Oraselul Cunoasterii se afla pe strada Pajurei nr. 3A sector 1 București. Mai multe informatii gasesti pe site-ul oficial.

Autor articol: Oana Anghel – Redactor Itsy Bitsy

sursa foto: Facebook Oraselul Cunoasterii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s