Totul despre mame, site-ul de parenting nr. 1 din Romania si in 2021

Site-ul dedicat informarii si educarii parintilor „Totul despre mame” este din nou liderul detasat al segmentului de parenting in anul 2021, dupa ce in 2019 si 2020 a avut aceeasi pozitie fruntasa.

Pentru anul 2021 site-ul a inregistrat, conform datelor raportate de BRAT, peste 14 milioane de cititori unici si aproape 30 de milioane de afisari.

De asemenea, platforma online gazduieste marturiile mamelor despre experientele din maternitatile romanesti, dar si webinarii cu experti de top, dedicate sanatatii fizice si psihice a copiilor.

Site-ul de parenting „Totul despre mame” a fost lansat pe piata in anul 2012, iar de-a lungul timpului s-a remarcat prin initiative de sustinere a parentingului modern, bazat pe cele mai noi sisteme cunoscute la nivel international, prin aducerea in tara, la conferinte sustinute la Bucuresti si Cluj, a unor experti in parenting precum Alfie Kohn si Laura Markham. De asemenea, echipa site-ului a sustinut si traducerea in limba romana a numeroase carti de parenting, in colectia „Cartile parintilor”.

Pentru 2022, echipa Totul despre mame isi propune diversificarea continutul prin lansarea de produse digitale noi destinate parintilor si implementarea de noi parteneriate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s