Toti comunicam, putini stabilim relatii

Toate succesele din viata vin prin intermediul initierii unor relatii cu persoane potrivite, si apoi din consolidarea lor, apeland la abilitatea noastra de a relationa cu ceilalti.

Cu siguranta, ai observat in jurul tau oameni care avanseaza in cariera si au succes, in timp ce tu ramai parca blocat; de ce oare, de cate ori cand ai o idee in care crezi si pe care o exprimi, nimeni nu te baga in seama; de ce nimeni nu observa cat de important este ceea ce tu spui?

Evenimentul organizat de Strongway iti propune cateva unelte, cu ajutorul carora sa-ti poti imbunatati abilitatea de a comunica si in acelasi timp de a relationa cu cei din jurul tau.

Vei afla despre:

  • cum sa iti cresti influenta atunci cand comunici;
  • ce instrumente sa folosesti pentru o comunicare cu energie;
  • cum sa te folosesti de puterea cuvintelor ca sa obtii ceea ce vrei;
  • diferenta dintre abilitate si talent natural.

Prin faptul ca vei participa la acest eveniment, vei ajuta cativa copii care au nevoie de sprijinul nostru. Banii stransi in urma evenimentului vor ajuta la imbunatatirea calitatii vietii unor copii cu tulburari de spectru autist de la Fundatia „Un copil, o speranta” Sibiu – U.C.O.S.

Banii vor fi directionati direct catre fundatie, in vederea achizitionarii unui program (hard si soft), care poate fi instalat pe telefon sau tableta, folosit in terapia copiilor cu tulburari de spectru autist, pentru a-i ajuta sa se integreze mai usor in societate.

Cand: 03 aprilie 2015, orele 17:00 – 20:00

Unde: Sibiu – Biblioteca Judeteana ASTRA, sala festiva – Corpul A

Inscriere: Pretul unui bilet este de 100 RON, iar inscrierea se face prin completarea formularului de contact de pe site-ul Strongway.

Invitatii la acest eveniment vor fi trainerul Ramona Elena Tiepac (speaker, coach si trainer certificat John Maxwell Team), Consul Carlos Cuerto Carrion (Consilier la Ministerul Relatiilor Externe al Republicii Peru) si psihologul Elena Dobrovolschi (specialist al Fundatiei U.C.O.S.)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s