Tot ce trebuie se stii despre implantul dentar

Tot ce trebuie se stii despre implantul dentar

Pentru cei care au nevoie sa inlocuiasca un dinte, dar nu sunt siguri daca implantul dentar este cea mai buna solutie, la Traieste Sanatos cu Simona aducem mai multe informatii despre acest subiect, de la cum functioneaza pana la costuri si rezistenta.

„Implantul dentar este o radacina artificiala, care inlocuieste radacina naturala a dintelui, care s-a stricat”, explica dr. Ionut Leahu, specialist in implantologie orala.

Inainte de tehnica implantului, exista alternativa puntilor dentare. Totusi, o punte dentara se face inlocuind si cei doi dinti care incadreaza dintele stricat. De asemenea, spre deosebire de implantul dentar, puntea dentara este greu de igienizat, astfel prezentand un risc mai mare de carii si alte probleme dentare.

Este important sa stii ca implanturile dentare se pot face doar de la 19-20 de ani, cand s-a incheiat dezvoltarea oaselor fetei.

In ceea ce priveste costurile, un implant dentar de calitate va costa mai mult, dar producatorii mari iti dau o garantie pe viata. Asta inseamna ca, in timp, costurile se vor amortiza.

Mai multe despre implanturile dentare poti afla acum, la Traieste Sanatos cu Simona.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s