Top 3 carti de parenting la Editura Herald

Top 3 carti de parenting la Editura Herald

Daca vrei sa descoperi cele mai eficiente metode legate de cresterea copilului si daca vrei, ca parinte, sa treci printr-un proces de dezvoltare personala, iti recomandam urmatoarele carti de parenting, de la Editura Herald.

In aceasta editie a emisiunii Meditatii pentru parinti, Sorin Lucaci, psiholog si PR Editura Herald, aduce in prim-plan trei titluri din colectia Parentaj, de la Editura Herald. Cele 3 carti de parenting acopera o paleta larga de subiecte, de la nasterile traumatice si antrenamentul la olita, pana la disciplina fara pedepse sau violenta, inteligenta emotionala a copiilor, interactiunile lor si chiar sexualitatea.

Despre „Pentru binele tau. Radacinile violentei in educatia copilului”, de Alice Miller, Sorin Lucaci dezvolta: „Foarte frumos spune ea ce inseamna educatia rigida, pe care poate unii dintre noi am primit-o de la parintii nostri.”

Afla si celelalte carti de parenting din topul realizat de el, acum, la Meditatii pentru parinti.

Despre cele 3 carti de parenting de la Editura Herald

Mai jos, iti prezentam pe scurt cele 3 titluri din colectia Parentaj si iti oferim link-urile de unde pot fi cumparate.

Politica locului de joaca. Cum sa intelegi viata emotionala a copilului tau

de Stanely I. Greenspan si Jacqueline Salmon

Foarte multi copii au un comportament agresiv, disfunctional si par incapabili sa se concentreze in clasa. Autorii ofera nu doar explicatii clare, ci si solutii valoroase parintilor ai caror copii au fost diagnosticati cu probleme de atentie sau de invatare. De fapt, multi copii nu au nevoie de tratament medicamentos ori de severitate, ci de atentie suplimentara din partea parintilor. Prin intermediul unei metode structurate in cinci pasi, parintii invata sa ofere copilului timp si sprijin neconditionat, ajutandu-l sa isi transpuna emotiile in planul ideilor si sa invete sa se integreze in diverse grupuri. Link carte: https://www.edituraherald.ro/colectie/politica-locului-de-joaca-detail#.WT_gzWiGNPY.

Pentru binele tau. Radacinile violentei in educatia copilului

de Alice Miller

Metodele rigide sau violente de educatie, reprimarea impulsurilor firesti ale micutilor nu sunt in niciun caz „pentru binele copilului”, asa cum se afirma de obicei. Asa cum atrage atentia autoarea, societatea noastra traieste intr-o stare de negare, idealizand rolul parintelui si al educatorului si minimalizand durerea copilului umilit, maltratat, redus la rolul de instrument al nevoilor parintesti. Iesirea din acest impas nu este usoara, dar va aduce cu sine o libertate emotionala salvatoare. Link carte: https://www.edituraherald.ro/carti/pentru-binele-tau-detail#.WT_g92iGNPY.

Jocul atasamentului. Rezolvarea problemelor de comportament ale copilului prin joaca, ras si conectare

de Aletha Solter

Jocul atasamentului va va ajuta sa rezolvati problemele de disciplina ale copiilor de la nastere pana la varsta de doisprezece ani, fara sa fiti nevoiti sa recurgeti la pedepse ori la recompense. Acest volum depaseste abordarea conflictelor obisnuite si se adreseaza emotiilor de substrat, care reprezinta, de fapt, cauza comportamentului dificil. Link carte: https://www.edituraherald.ro/colectie/jocul-atasat-detail#.WT_gtGiGNPY.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s