Tily Niculae lanseaza cartea Retete SOFIsticate

Tily Niculae lanseaza cartea Retete SOFIsticate

Tily Niculae, actrita, blogger si realizatoarea emisiunii Meditatii pentru parinti de pe Itsy Bitsy FM, isi lanseaza cartea de retete pentru copii – Retete SOFIsticate.

Evenimentul de lansare are loc duminica, 21 mai, de la ora 17:00, la parterul mall-ului ParkLake (in Main Square).

„M-a obosit perioada de diversificare a Sofisticatei, refuzurile ei, frustrarile mele, gatitul zilnic, dar, cel mai mult, discutiile interminabile cu celelalte mamici prin parc”, povesteste Tily Niculae pe blogul ei. „Cartea contine povestile noastre, retete traditionale, inventate sau adaptate pentru mofturile Sofisticatei. Insa reprezinta sincer si un indemn pentru cei care fac din ora mesei o obsesie, pentru mamicile dezamagite, depasite de situatie.”

Retete SOFIsticate contine retete pentru copii, sub forma de povesti, menite sa ii convinga pe cei mici sa manance sanatos si echilibrat, intr-un mod ludic.

Programul evenimentului

In cadrul evenimentului, parintii si copiii vor avea parte de multe surprize: piesa de teatru, atelier de crafting, pictura pe fata, degustari de sucuri si smoothie-uri sanatoase. De la ora 17:00, participantii se vor bucura de piesa de teatru Pinocchio, pusa in scena de trupa Teatru Interactiv.

Dupa spectacol, Tily va incepe un dialog cu parintii prezenti, despre alimentatia copiilor. La discutie vor participa si Alina Stoica, terapeut nutritionist, si Larisa Petrini, Health Coach cu dubla certificare internationala.

In paralel, copiii isi vor pune in practica abilitatile creative, in cadrul unui atelier de crafting – Desenam fructe și legume – si se vor bucura de o sesiune speciala de pictat pe fata. De asemenea, vor pot gusta sucuri si smoothie-uri.

Evenimentul se va incheia cu o sesiune de autografe si poze.

Din vanzarile cartii, 7% se duc catre Asociatia Unu si Unu.

Mai multe informatii despre lansare gasesti pe pagina evenimentului, de pe Facebook.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s