Terapii alternative: Cum ne ajuta iridologia si biorezonanta

Terapii alternative: Cum ne ajuta iridologia si biorezonanta

Sunt o multime de terapii alternative, extrem de utile si care completeaza medicina traditionala. In aceasta editie a emisiunii Traieste Sanatos cu Simona, vorbim despre doua astfel de terapii – iridologia si biorezonanta – si in ce planuri ne ajuta ele.

Iridologia este, asa cum spune si numele, studiul hartii irisului. „Este o metoda deosebit de valoroasa in preventie”, explica dr. Ruxandra Constantina, medic de familie, competenta in apifitoterapie. „Ne arata partile slabe si partile puternice ale organismului.”

Printr-o scanare a irisului, putem afla predispozitiile pentru anumite boli, starea de intoxicare a organismului, starea de imunitate si chiar si starea psihica.

Alta terapie este biorezonanta, care merge si mai mult in profunzime, scanand intreg organismul. Biorezonanta ne ajuta sa vedem nivelurile de vitamine, minerale, antioxidanti si hormoni din corp, starea circulatiei sanguine si limfatice si starea sistemului nervos.

Atentie, insa! Desi aceste terapii alternative ofera o evaluare aproape totala a starii de sanatate, ele trebuie mereu completate de medicina traditionala. In plus, ai grija cine analizeaza rezultatele. Doar un medic are competentele necesare pentru a interpreta rezultatele din aceste terapii alternative.

Afla mai multe despre iridologie si biorezonanta, acum, la Traieste Sanatos cu Simona.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s