Telekom Arena isi redeschide portile si anunta Itsy Bitsy FM ca partener media

Telekom Arena isi redeschide portile si anunta Itsy Bitsy FM ca partener media

Patinoarul Tiriac-Telekom Arena isi reia activitatea operationala dupa o pauza de circa o luna, cat timp a durat revizia tehnica anuala.

Incepand cu 6 august 2018, sunt reluate cursurile de initiere in patinaj si hochei, derulate de catre Fundatia Tiriac, si antrenamentele echipelor de hochei juniori U6, U8 si U10, fondate si pregatite local cu sprijinul Telekom, Dedeman, Skoda, Allianz-Tiriac si Simona Halep.

Accesul publicului larg in cadrul programului de agrement se va relua de asemenea, incepand cu saptamana curenta, potrivit urmatorului orar: sambata in intervalul 13:00 – 14:40 si duminica in intervalul 15:00 – 16:40. Incepand cu luna septembrie, orarul programului pentru publicul larg se va modifica, urmand ca noile detalii sa fie comunicate prin intermediul media online dedicate Patinoarului Tiriac – Telekom Arena.

Reluarea activitatii este marcata suplimentar de aderarea unor noi parteneri:

  • Banca Transilvania, in calitate de sustinator al activitatii operationale si sportive derulate la patinoarul Tiriac – Telekom Arena;
  • Itsy Bitsy FM, in calitate de partener media.

„Ne bucuram de fiecare data cand apar alternative noi de petrecere a timpului in mod sanatos si evolutiv. Inca de la deschiderea Patinoarului Tiriac – Telekom Arena, am fost alaturi de cei care ii sustin pe copii sa descopere bucuria de a patina si de a face sport, in conditiile cele mai moderne. Itsy Bitsy sustine educatia si dezvoltarea sanatoasa a copiilor, iar sportul este un element atat de important in viata lor. Cu drag, suntem alaturi de patinatorii si hocheistii juniori”, a declarat Nadia Tataru, Fondatoarea Itsy Bitsy FM.

Alaturarea Bancii Transilvania in randul partenerilor nostri pe termen lung reprezinta o reconfirmare a eforturilor noastre de a livra cele mai inalte standarde de pregatire in sporturile pe gheata, in timp ce parteneriatul cu statia FM Itsy Bitsy ne da increderea ca vom dezvolta impreuna tot mai puternic acest fenomen sportiv, atragand un numar tot mai relevant de copii practicanti”, a precizat dl. Eduard Pana, Director Sportiv al Fundatiei Tiriac.

Banca Transilvania completeaza astfel lista de parteneri ai Telekom Arena, alaturi de alte nume importante precum Telekom, Dedeman, Skoda si Allianz-Tiriac, in timp ce statia radio Itsy Bitsy se angajeaza sa promoveze activitatile sportive dedicate copiilor si desfasurate de catre Fundatia Ion Tiriac.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s