Teatrul Vienez de Copii pune în scenă comedia ”Cum vă place”

Copiii care urmează cursurile Teatrului Vienez de Copii –“Copiii Joacă Teatru” ne invită, în luna iunie, la un nou spectacol realizat de ei: comedia pastorală ”Cum vă place”, de William Shakespeare.

Asociația Teatrul Vienez de Copii –“Copiii Joacă Teatru” este o organizație non-guvernamentală, înființată acum mai bine de 15 ani, cu scopul de a dezvolta abilitățile de comunicare ale copiilor și tinerilor, în diverse domenii – literatură, teatru, artă – pentru a le dezvolta creativitatea și lărgi orizontul de cunoaștere.

În parteneriat cu Das Wiener Kindertheater din Austria, asociația Teatrul Vienez de Copii desfășoară proiectul “Copiii pe scenă”, cu scopul de a atrage copiii și tinerii spre teatru, ca modalitate educațională și recreativă de petrecere a timpului liber.

Teatrul Vienez de Copii a fost fondat de Sylvia Rotter pentru a le oferi copiilor și tinerilor acces creativ la literatura mondială – o abordare care înlesnește și cultivă comportamentul activ și creativ al copiilor și tinerilor. Metoda Rotter, dezvoltată și testată pe parcursul a zeci de ani de experiență, se concentrează pe următoarele cuvinte cheie și oferă copiilor perspective de viitor mai bun: rezistență la stres, flexibilitate, creativitate, abilități de comunicare, spirit de echipă, educație, managementul conflictului.

Jocul în sine îi ajută pe copii să-și exploreze mijloacele lingvistice și fizice de exprimare, iar textele alese pentru spectacole le facilitează crearea unei legături cu operele marilor clasici ai literaturii universale.

Anul acesta, Teatrul Vienez de Copii pune în scenă piesa ”Cum vă place”, de William Shakespeare. Este una dintre cele mai frumoase comedii romantice care s-au scris vreodată, despre minunata poveste de dragoste a Rosalindei și a lui Orlando.

Spectacolul ”Cum vă place” are premiera în luna iunie și poate fi văzut în două locații din București, astfel:

La Sala Brătianu din Str. Biserica Amzei nr. 5 – 7, Sector 1:

  • 8 și 9 iunie, între orele 19:00 – 20:30;
  • 11 iunie, între orele 11:00 – 12:30 și 19:00 – 20:30;

La Sala Gloria din Str. Bucovina nr. 6, Sector 3:

  • 15, 16 și 18 iunie, între orele 19:00 – 20:30;
  • 17 iunie, între orele 11:00 – 12:30 și 19:00 – 20:30.

Mai multe detalii se găsesc pe teatrulvienezdecopii.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s