Teatrul National pentru Copii – locul unde cei mici sunt eroii!

Teatrul National pentru Copii, intiativa a Fundatiei Abracadabra, ii invita pe micii spectatori sa urce pe scena si sa intre in pielea personajelor!

In proiectul actorului Marian Ralea, copiii au ocazia sa faca parte din basme, cu doar cateva elemente de costum si de decor, intruchipand eroii povestilor.

„Inarmati cu multa fantezie si pofta de joc, dar si cu o recuzita neasteptata, urcand pe scena si invingandu-si teama, micutilor actori li se ofera sansa ca, la capatul premierei, sa concureze pentru un rol special – erou de poveste. In lumea magica a teatrului si a copilariei, totul este permis. Poti sa lupti cu fortele rele, tinand in mana un balon pe post de sabie, si sa le invingi, pentru ca la Teatrul National pentru Copii Binele triumfa intotdeauna prin lupta dreapta”, aflam de pe site-ul Teatrului National Bucuresti.

Din distributie fac parte Marian Ralea (Magicianul), Florin Parvu (Clovnul), Adina Cristescu (Buna Povestilor) si, bineinteles, copiii. Pretul unui bilet este de 20 de lei.

Gasesti programul spectacolelor mereu actualizat AICI.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s