Teatrul Ion Creanga – Program Martie

Pana la revenirea in sediul propriu, aflat in renovare, Teatrul Ion Creanga isi asteapta micii spectatori in alte sali si spatii de spectacol! Astfel, in luna MARTIE echipa TIC iti da intalnire la Teatrul Excelsior si Teatrul Elisabeta, unde vei putea urmari aventurile personajelor preferate, dar si productii noi, prezentate in premiera in această stagiune.

IGLU (1-3 ani) – 7 martie, orele 10.00 si 12.00 – la Teatrul Elisabeta

O poveste senzoriala, IGLU ii invita pe copii sa experimenteze, sa cunoasca tainele ascunse sub straturi-straturi de zapada. Ei vor intra intr-o lume unde vor fi indemnati sa fie creativi si curiosi, spectacolul dezvaluind, cu gingasie, sentimente, personaje si obiecte care se pot ascunde intr-un iglu de gheata.

INSULA MISTERIOASA (7+)

14 si 24 martie, ora 18.00
17 martie, ora 19.00 – Premiera oficiala
21 si 28 martie, orele 11.00 si 18.00
la Teatrul Excelsior

Insula misterioasa” este o poveste care hraneste fantezia, transformand scena si sala de spectacol intr-un univers aparte, inspirat din peripetiile personajelor imaginate de Jules Verne. Este simbolul aventurii, prin care descoperi lumea si te cunosti pe tine insuti, vorbind despre curaj, despre rolul stiintei, despre natura si despre umanitate.

PINGUINII MELOMANI (3-6 ani) – 21 martie, orele 10.00 si 12.00 – la Teatrul Elisabeta

Dorindu-si sa ajunga acasa, la Polul Sud, Pingunel si Pingunica fug de la circ, trec printr-o serie de incurcaturi si se ratacesc. Dar cu un nou prieten alaturi si cu ajutorul muzicii reusesc sa gasească drumul spre cel mai potrivit loc, pe care sa-l poata numi acasa.

LALALADODO (3-6 ani) – 28 martie, orele 10.00 si 12.00 – la Teatrul Elisabeta

Un joc, doi prieteni, un mic pas spre lumea fascinanta a sunetelor. Un spectacol de miscare si muzica, o poveste despre vraja unui cantec si bucuria adusa de prietenie…

ROTOCOL (1-3 ani) – 31 martie, ora 18.00 – la Teatrul Excelsior

Rotocol” ii imbie pe cei mai mici dintre copii sa descopere diferitele imagini ale formei rotunde: cercul, mingea jucausa, soarele, dovleacul somnoros care vrea sa crească mare, portocala care se ascunde, nimeni nu stie unde, si multe alte surprize… rotunde.

Biletele se pot cumpara de la Casa de Bilete din Piata Amzei, nr. 13, si prin reteaua Eventim, online pe www.eventim.ro, sau din magazinele partenere. Detalii suplimentare: www.teatrulioncreanga.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s