Teatru la Hotel prezinta piesa “Martisorul”

De 8 martie, Teatru la Hotel ti-a pregatit un nou spectacol, o creatie originala, special conceputa pentru aceasta perioada festiva.

Piesa “Martisorul” este o poveste frumoasa, in care personaje vestite din folclor, precum Mos Viscol, Baba Dochia, preafrumoasele anotimpuri (Vara si Iarna), Ghiocelul – Vestitorul Primaverii sau fiul lui Verde Imparat, ii vor inveseli pe copii si ii vor tine cu sufletul la gura, in asteptarea primaverii.

Baba Dochia isi leapada usor-usor si al cincelea cojoc; primavara sta sa vie. Dar Mos Viscol, ursuz si rece, s-a plictisit sa tot lase de veacuri primavara sa vina si, de aceea, prin minciuni, o rapeste pe Baba Dochia si o inchide la el in turn, intr-o incapere mica-mica, pentru ca aceasta sa nu-si mai poata da jos din cojoace. Face o vraja si pamantul va ingheta, iar oamenii vor uita de soare si de caldura.

Oare va reusi Baba Dochia sa scape din mainile Mosului Viscol? Va putea primavara cea frumoasa sa se astearna peste tara? Vei afla doar daca vii duminica, 8 martie, incepand cu orele 11:30 la Athénée Palace Hilton!

Si, pentru ca este ziua Femeii, echipa de la Teatru la Hotel a pregatit o SURPRIZA pentru toate doamnele din sala: o tombola cu produse cosmetice!

Pretul spectacolului: pret unic pentru copii si parinti- 25 lei/ persoana.

Biletele se pot cumpara direct de la organizatori – telefon: 0730 643 308, e-mail: bilete@teatrulahotel.ro.

* Piesele sunt destinate, in special, copiilor cu vasta cuprinsa intre 3 si 9 ani.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s