Teatrul Ion Creanga ii asteapta pe copii la Miniteatru in Amfitreatru

Stagiunea estivala „VaraTIC: Miniteatru in Amfiteatru” se desfasoara in fiecare weekend, in perioada 11 iulie – 27 septembrie 2020, in gradina Casei Eliad (Bd. Mircea Voda nr. 5, Sectorul 3), sub forma unui program de teatru in aer liber dedicat celor mai mici spectatori: copiii cu varsta sub 6 ani.

In cel de-al treilea weekend de povesti din cadrul stagiunii estivale „VaraTIC: Miniteatru in Amfiteatru”, Teatrul Ion Creanga isi intampina micutii spectatori intr-un decor colorat, printre pernute si umbrelute, unde copiii se pot bucura de reintalnirea cu personaje din basme clasice scrise de Ion Creanga, dar si de universul povestilor create special pentru ei.

Programul, desfasurat in aer liber – intr-un cadru pregatit cu respectarea masurilor de siguranta si cu grija pentru confortul intregii familii – continua in weekend-ul 25 – 26 iulie, cu spectacolul „Prostia omeneasca”, programat sambata, 25 iulie, de la orele 10.00 si 19.00.

Reprezentatiile aduc in atentia spectatorilor o lectie de viata, vorbindu-le acestora despre defecte umane si despre limite. Bazat pe un discurs teatral de tip non-verbal, spectacolul imbina mijloace de expresie diverse: pantomima, clovnerie si dans, transpunand farmecul si oralitatea operei lui Creanga intr-o montare dinamica.

Weekend-ul continua cu o alta productie indragita marca TIC – „Fara frica” -, programat duminica, 26 iulie, de la orele 10.00 si 19.00, unde cele trei actrite ale spectacolului – Alexandrina Halic, Anca Zamfirescu si Andra Mirescu – ofera publicului o lectie deschisa despre curaj, incredere si camaraderie, o lectie care ne poarta tocmai in inima unei paduri, un loc plin de mister unde pericolele pandesc la tot pasul.

Cei doi iepurasi simpatici de speriosi, Urechila si Pamatuf vor da dovada de resuse nebanuite de curaj si vor arata cum se pot depasi cele mai puternice frici atunci cand ai alaturi un prieten.

Spectacolele au loc in gradina Casei Eliad.
Spectacolele au loc in gradina Casei Eliad.

Numarul de locuri disponibile este limitat, iar biletele se pot achizitiona exclusiv online, prin Entertix.ro sau Myticket.ro.

Mai multe informatii despre stagiunea estivala „VaraTIC: Miniteatru in Amfiteatru” sunt disponibile pe teatrulioncreanga.ro.

Pentru a asigura siguranta participantilor la spectacole, programul si spatiul Amfiteatrului VaraTIC au fost gandite in concordanta cu normele si masurile impuse de autoritati pentru organizarea activitatilor culturale in aer liber (organizarea triajului epidemiologic la intrarea in amfiteatru, reducerea numarului de locuri, dezinfectarea frecventa a suprafetelor si echipamentelor etc.).

Accesul se face cu respectarea Regulamentului elaborat de Teatrul Ion Creanga in conformitate cu normele si masurile aflate in vigoare in contextul pandemiei SARS-CoV-2. Documentul, care include si detalii despre politica de anulare/reprogramare a spectacolelor, poate fi consultat pe platformele Entertix sau Myticket si pe teatrulioncreanga.ro, in sectiunea Bilete.

Nerespectarea regulamentului atrage dupa sine interzicerea accesului in spatiul Amfiteatrului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s