Teatru la Cinema: 16-17 aprilie

Teatru la Cinema ii invita pe cei mici si mari la o multime de spectacole magice! Ce ii asteapta pe copii in acest weekend? Iti spunem acum.

Peter Pan

Sambata 16 Aprilie, ora 11.30 la Teatru la Cinema din AFI Palace Cotroceni

Hai in Tara de Nicaieri, in tara copilariei vesnice! Peter Pan, Hook, Tinkerbell, Smee te poarta cu veselie si cu cantecele amuzante intr-o lume minunata, in care joaca este la ea acasa. Spectacol de teatru interactiv recomandat copiilor cu varsta intre 3-7 ani.

Cenusareasa

Duminica 17 Aprilie, ora 11:30 la Teatru la Cinema din Mega Mall

Spectacolul prezinta povestea cunoscuta a Cenusaresei. Doi soricei ne introduc in lumea basmului, cu candoare si umor. Fata cu suflet bun, este nedreptatita de mama si surorile ei vitrege, insa cu ajutorul Zanei, nasa ei, reuseste sa ajunga la bal. Astfel e gasita de print, cel care o va iubi cu adevarat si o va face fericita. Spectacol de teatru interactiv recomandat copiilor cu varsta intre 3-7 ani.

Scufita Rosie

Duminica 17 Aprilie, ora 11:30 la Teatru la Cinema din Sun Plaza

O adaptare a faimoasei povesti intr-un spectacol interactiv, plin de momente hazlii, dar si educative, cu un final fercit, special gandit pentru cei mici. Spectacol de teatru interactiv recomandat copiilor cu varsta intre 2-8 ani.

*Pret bilete: Copii15,5 lei; Adulti 25,5 lei

Rapunzel, printesa furata

Sambata 16 Aprilie, ora 11:30 la Teatru la Cinema din Auchan Titan

Rapunzel, fata cu parul fermecat, are un singur vis: sa iasa din turnul in care o tine inchisa Mama Gothel si sa vada lumea. Insa, dupa peripetiile prin care trece impreuna cu Flynn Ryder, face o descoperire uluitoare: ea este printesa rapita de la palat in urma cu 16 ani! Spectacol de teatru interactiv recomandat copiilor cu varsta intre 3-7 ani.

Magic Fairytale

Duminica 17 Aprilie 2016 ora 11.30 la Teatru la Cinema la Plaza Romania

Ca intr-o adevarata vraja, doar cu o bagheta fermecata, copiii invata trucuri hazlii si formule magice ce vor transforma fanteziile in realitate, pentru ca in lumea povestilor totul este permis! Magic FairyTale este locul unde copiii urca pe scena si devin mici magicieni. Recomandat copiilor cu varste intre 3-10 ani. Distribuție: Cristina Strecopîtov

*Pret bilete: Copii15 lei; Adulti 25 lei

Rezervari la 031 005 16 20, achiziție on-line direct pe www.teatrulacinema.ro , sau la casele de bilete ale cinematografului.

afis_CC_069


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s