Tatici, pitici, actiune!

TATITLON este competitia care celebreaza campionii miscarii: taticii si piticii lor. Echipeaza-ti micutul cu Pampers Pants din Kaufland si inscrie-te cu un video in cursa pentru marele premiu: un Volkswagen T-Roc complet echipat pentru bebelusi.

Cum particip la TATITLON?

#1 Creeaza un cont

Pentru a te inscrie in competitie impreuna cu bebelusul tau, trebuie sa creezi un cont in platforma www.tatitlon.ro.

#2 Inscrie-te in TATITLON cu un video

Fie ca esti mamica sau tatic, pentru a putea castiga unul dintre premiile campaniei, trebuie sa iti echipezi micutul cu Pampers Pants si sa urci in platforma un video cu tine si bebelusul tau facand o activitate sau un sport impreuna. Fie ca vorbim de dans, de primii pasi, de schimbatul scutecului sau de joaca de-a avionul, orice video care va prezinta pe voi doi in actiune va fi validat.

#3 Validarea

Validarea poate dura maximum 24 – 48 de ore. Odata ce clipul inregistrat de tine va fi validat, vei primi pe adresa de e-mail confirmarea.

#4 Aduna cat mai multe voturi

Fiecare video inscris in competitia TATITLON va fi votat public. Cele mai votate 20% dintre clip-uri vor intra in marea finala pentru marele premiu: Un Volkswagen T-Roc complet echipat pentru bebelusi.

Juriul va desemna dintre acestia echipa castigatoare. Se vor lua in considerare creativitatea echipei si implicarea. Cu cat veti fi mai activi si mai creativi, cu atat mai bine. De asemenea, juriul se va asigura ca voturile inregistrate pentru fiecare video sunt valide.

Poti inscrie un singur video in competitie. Ai dreptul sa inlocuiesti acest video cu unul nou. in acest caz, trebuie sa stergi intai clipul deja inscris. Atentie! Voturile obtinute pentru primul video, nu se transfera pentru urmatorul.

#5 Cum obtin voturi

Orice participant poate distrubui in social media video-ul lui si isi poate invita prietenii in platforma sa il voteze.

Oricine poate sustine o echipa si o poate vota de cate ori doreste pe parcursul campaniei, dar nu mai mult de o data pe zi.

Orice sustinator poate oferi un singur vot mai multor super-echipe in aceeasi zi.

#6 Ce pot castiga?

Marele premiu: un Volkswagen T-Roc complet echipat pentru bebelusi

Premii saptamanale: vouchere de cumparaturi KAUFLAND in valoare de 400 lei; acest premiu se acorda echipei cu cel mai votat video din fiecare saptamana. O echipa tatic-bebe poate castiga un singur premiu saptamanal pe parcursul campaniei.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s