Tărâmul Emoțiilor și Zâna Bucuriei

Copiii și părinții sunt invitați să descopere un nou spectacol fascinant, plin de farmec și învățături prețioase, prezentat de Teatrul Lumiland.

Spectacolul „Tărâmul Emoțiilor și Zâna Bucuriei” este recomandat copiilor mai mari de 4 ani, care au ocazia să-l cunoască pe Micul Magician, personajul principal al spectacolului. El pornește într-o călătorie misterioasă către Tărâmul Emoțiilor, cu dorința de a descoperi acel secret magic care aduce bucurie în suflet. Pe drumul său, el va întâlni personaje incredibile, fiecare cu o lecție prețioasă despre emoții și bucuria din interior.

Întâlnirea cu Zâna Bucuriei va deschide porțile unui univers plin de voioșie și veselie. Zâna îl va învăța pe Micul Magician să găsească bucuria în cele mai mici detalii și să cultive un zâmbet luminos în sufletul său.

Însoțit de un dragon jucăuș, Micul Magician va învăța că frica poate fi înfruntată cu curaj, iar curajul aduce eliberarea emoțiilor și manifestarea bucuriei.

Pe parcursul călătoriei, Micul Magician va descoperi și alți prieteni minunați, fiecare cu mesajul său de învățătură, îndemnându-l să-și asculte inima și să aleagă mereu calea bună.

Spectacolul „Tărâmul Emoțiilor și Zâna Bucuriei” poate fi văzut la Sala Dalles din București pe 16 martie, de la ora 11:00, iar biletele pot fi achiziționate de pe iabilet.ro și bilete.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s