Tandarica aduce pe scena Bucurii pentru Copii!

De la cei mai pici, pana la cei mai bunici, Teatrul Tandarica ii invita pe toti iubitorii de rasete, voie buna si arte frumoase la un eveniment special. Incepe Festivalul International al Teatrului de Animatie „Bucurii pentru Copii. Spectacole de colectie”!

 

Sub sloganul „Construim poduri. Trecem granite”, la a noua editie, Festivalul vine cu 70 de evenimente realizate de trupe de teatru atat din Romania, cat si din alte noua tari – Anglia, Bulgaria, Croaţia, Franţa, Germania, Hong Kong-China, Italia, Polonia, SUA.

Evenimentul are loc pana pe 24 noiembrie, in urmatoarele locuri din Bucuresti: sediul Teatrului Tandarica, Grand Cinema Digiplex, Scoala nr. 45, Spitalele de copii Grigore Alexandrescu si Marie Curie si la Pavilionul Romexpo – in cadrul Targului International Gaudeamus.

Piesele de teatru se adreseaza atat copiilor, cat si adultilor. Totodata, cei mici au pot participa la spectacole-lectura si numeroase ateliere, in timp ce parintii lor sunt asteptati la lansari de carte, expozitii si conferinte sustinute de personalitati din lumea teatrului mondial.

Festivalul urmareste sa aduca in atentia publicului roman diferite stiluri ale teatrului de animatie si ale teatrului vizual din lume. De asemenea, este o ocazie de a contribui la dezvoltarea si intarirea relatiilor dintre Romania si alte state.

 

Intra pe site-ul Teatrului Tandarica si consulta programul Festivalului „Bucurii pentru copii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s