Iubirea pe care o merita copilul tau

Alfie Kohn, unul dintre cei mai controversati autori de parenting, vine in noiembrie la Bucuresti. Inscrie-te de acum pentru a lua parte la conferintele sale!

 

Evenimentele organizate de platforma online Totul despre mame si de Monica Reu (trainer de comunicare non-violenta) au loc pe 16 noiembrie, la Hotel Intercontinental din Bucuresti.

Psihologul american Alfie Kohn va prezenta ideile sale inovatoare, legate de creşterea şi educaţia copiilor, adresate atat parinţilor, cat şi cadrelor didactice, psihologilor şi tuturor celor care interacţioneaza cu cei mici.

Prima sa conferinţa, Scolile pe care le merita copiii nostri, are loc intre orele 10.00 si 13.00 si prezinta avantajele educatiei progresiste in fata invatamantului traditional.

A doua conferinta poarta numele Unconditional parenting – aici, vei afla despre importanta iubirii neconditionate in familie. Aceasta intalnire se va desfasura in aceeasi zi, intre orele 15.00 si 18.00.

„Alfie Kohn nu este genul de psiholog care va va sufla retete universal valabile care sa va ajute sa depasiti orice problema in trei pasi si nici nu va va vinde cele mai bune trucuri pentru a avea un copil model in doar trei zile! Altceva se va intampla la Conferintele Totul despre mame: vom intelege noi, parintii, ca disciplina tine in primul rand de calitatea relatiei pe care o avem cu copiii nostri si vom capata curajul sa renuntam la tehnicile toxice folosite de parintii sau educatorii nostri. Alfie Kohn ne va confirma faptul ca iubirea neconditionata, sinceritatea si increderea pot inlocui amenintarile, pedepsele si recompensele folosite in educatia copiilor nostri”, spune Despina Badescu, redactor-sef al totuldespremame.ro.

Psihologul de renume este autorul a peste noua carti cu impact major in schimbarea mentalitatilor, publicatii recunoscute atat in SUA, cat si international. Cu ocazia conferintelor din Bucuresti, va fi publicata si in Romania cea mai cunoscuta si premiata carte scrisa de Kohn: Unconditional parenting – Moving from Rewards and Punishment to Love and Reason – Golden Award NAPPA 2006 (National Parenting Publications Awards).

Unconditional parenting este, in viziunea lui Kohn, acel stil de educatie in care parintii nu se limiteaza la a pedepsi comportamentul gresit al copilului si la a recompensa buna purtare. In schimb, se straduiesc sa ofere iubire neconditionata si sa le permita copiilor sa faca propriile alegeri – solutii benefice pe termen lung. De altfel, autorul insusi spune despre cartea sa ca nu este dedicata parintilor care vor sa fie sefi in relatia cu copiii lor.

„Copiii invaţa sa ia decizii cand li se permite sa ia decizii, nu cand sunt obligaţi sa urmeze instrucţiuni.” declara Alfie Kohn.

Pentru a te inscrie la Conferintele lui Alfie Kohn, intra pe site-ul oficial al evenimentelor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s