Tablita de mesaje din paiete

O tablita de mesaje e utila in orice familie. Mereu exista cate ceva de comunicat unul altuia, fie ca e vorba de rugamintea de a cumpara lapte sau de urarea unei zile bune la scoala sau la serviciu. Iar pe tablita de mesaje pe care iti propunem sa o realizezi, intreaga familie va dori sa scrie sau sa deseneze cate ceva.

Iata ce materiale iti sunt necesare:

  • O bucata de material textil cu paiete in doua culori
  • O rama foto medie sau mare (fara geam)
  • Pistol de lipit la cald
  • Optional: spray colorat si mici obiecte de decorat (scoici, perlute, stelute)

Tablita de mesaje cu paiete e foarte usor de realizat. Taie bucata de material la dimensiunea ramei foto si lipeste-o apoi de spatele cartonat al ramei, folosind pistolul de lipit. Ai grija ca materialul sa fie foarte bine intins inainte sa-l lipesti.

Inrameaza la loc spatele cartonat pe care ai lipit materialul textil cu paiete si aseaza noul “tablou” intr-un loc vizibil (pe hol sau pe frigider, de exemplu). Daca vrei neaparat, inainte sa atasezi paietele poti vopsi rama cu un spray colorat, iar la sfarsit o poti decora cu diverse accesorii.

Pe tablita cu paiete mesajele se scriu foarte usor cu degetul, ca in filmuletul de mai jos. Noi credem ca o sa va placa foarte mult sa va lasati mesaje unul altuia. In plus, este un instrument foarte util copiilor care vor sa exerseze scrisul de mana.

Sursa: hellogiggles.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s