SuperTeach: Inspiratie si Motivatie pentru Educatie

SuperTeach: Inspiratie si Motivatie pentru Educatie

Pentru profesorii care gandesc in afara cutiei din sistemul de invatamant traditional, Itsy Bitsy propune Conferinta SuperTeach, o ocazie de a intalni oameni inovatori in educatia copiilor.

Iti mai amintesti de profesorul preferat din scoala? Il mai stii pe acel om care, prin faptul ca avea o abordare diferita, o perspectiva contemporana si o fire empatica, ti-a ramas in minte si in suflet?

Exista profesori care incearca lucruri noi, care sunt deschisi spre inovatie si creativitate, care ies din rutina si care le ofera elevilor o experienta educationala ce le ramane toata viata. Ne referim la ei ca fiind „profesori altfel”. Iar noi ne dorim ca toti profesorii sa fie „profesori altfel”.

De aceea, te asteptam si pe tine la Conferinta SuperTeach, o forma de a le oferi profesorilor romani inspiratie si motivatie pentru educatie.

Cand: 25 noiembrie, intre orele 09:00 si 18:00. Gasesti programul aici.

Unde: la Universitatea Romano – Americana (Br. Expozitiei, nr. 1B, Bucuresti).

Inscrieri: Taxa de participare este de 70 de lei, iar inscrierile se fac pe site-ul SuperTeach.

Despre Conferinta SuperTeach

Profesorii au ocazia sa petreaca o zi in compania unor oameni din elitele societatii din domenii diverse (cultura, educatie, antreprenoriat) si profesionisti in educatie, care vor impartasi instrumente si experiente noi, folositoare elevilor in clasa si in viata.

Printre speakerii conferintei, te vei intalni cu:

Oana Moraru – profesor, fondatoarea Scolii Helikon din Călărași, formator si consultant educational, coordonatoarea platformei Vocea Parintilor si autoarea a numeroase articole despre scoala romaneasca si reformarea sistemului educational.

Cosmin Alexandru – decan si co-fondator al Entrepreneurship Academy, prima facultate de antreprenoriat din Romania si din Sud-Estul Europei, lector in programul Executive MBA al „Maastricht School of Management” din Bucuresti.

Cristina Gheorghe – fondatoarea Scoalii si a Liceului Varlaam, a Institutului de Dezvoltare Personala si a proiectului SuperTeach.

Gasesti lista completa a vorbitorilor prezenti aici: https://www.superteach.ro/vorbitori/.

Initiatorii programului SuperTeach sunt: RBL( Romanian Business Leaders), Institutul de Dezvoltare Personala si Educativa.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s