Superpietonii Zurli – acum pe marile ecrane!

Mult așteptatul film, „Superpietonii Zurli„, regizat de Mirela Retegan și cu îndrăgitele personaje din Gașca Zurli drept protagoniști, va avea premiera în cinematografele din toată țara pe 19 ianuarie. Distribuit de Ro Image, acest film promite să fie o aventură palpitantă care va captiva publicul de toate vârstele.

Povestea se concentrează în jurul găștii Zurli, adică a supereroilor Lulu, Mulțumesc, Vrăjimăturica, Truli și Tanti Prezentatoarea, care sunt chemați de președintele țării pentru a salva situația. Asta pentru că Vrăjitoarea Tura Vura a conceput un plan malefic pentru a destabiliza ordinea din oraș și pentru a instaura în schimb haosul, răpind-o pe zebra Tony, principala responsabilă de controlul traficului rutier.

Gașca Zurli pornește într-o călătorie plină de adrenalină, trecând prin numeroase provocări, care mai de care mai neașteptate, testându-și astfel limitele și învățând să se autodepășească. Pe parcurs, obțin titlul de „superpietoni”, datorită curajului și hotărârii lor.

„Superpietonii Zurli” este o producție cinematografică ce își propune să îmbine divertismentul cu lecții importante de viață. Cu accente educative puternice, filmul subliniază importanța lucrului în echipă, a prieteniei și a perseverenței în depășirea obstacolelor. De altfel, Superpietonii ne arată că iubirea și curajul sunt principalele principii după care ar trebui să ne ghidăm oricând.

Iar o astfel de poveste nu putea fi spusă fără ajutorul unor ajutoare speciale. Astfel că îi vei recunoaște pe marile ecrane și pe Mihai Morar, împreună cu Roua, mezina familiei, pe Amalia Enache alături de fiica sa, Alma, pe Ioana Chereji (Head of Communication UNTOLD Universe), împreună cu Luiza (Untoldina), precum şi pe Codin Maticiuc, alături de fiica sa cea mare, Smaranda.

Cum va reuși gașca să pună capăt planurilor vrăjitoarei Tura Vura și să readucă liniștea și armonia în oraș, rămâne să descoperi chiar tu la cinema.

Urmărește trailerul chiar aici:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s