Supereroi printre noi

Avem in jurul nostru, la tot pasul, supereoi. Ei sunt cei cu boli rare, vazute sau nevazute. In romania peste 1 milion copii au probleme de genul acesta. Ei  sunt atipici, au nevoie de foarte multe dragoste si atentie si trebuie sa fie tratati intr-un mod diferit.

Pe site-ul campaniei :Supereroi printre noi” se gasesc informatii despre bolile rare, povesti despre tacere, despre lucrurile „care nu se spun”.  Este o comunitate a persoanelor cu nevoi speciale și a celor care cred in drepturile lor. Acest proiect are ca partener la nivel national Alianta Boli Rare Romania.

Ruxandra Mateescu, coordonator proiect „Supereroi printre noi” a venit la Traieste Sanatos cu Simona pentru a ne oferi mai multe detalii despre ce inseamna superoi si ce presupune aceasta campanie.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s