Supernanny Urania Cremene oferă soluții pentru reducerea timpului la ecrane

Sâmbătă, de la ora 20.00, părinții au ocazia să urmărească, la Prima Tv, o nouă ediție a celei mai populare emisiuni de parenting din lume, Supernanny.

Timpul în fața televizorului poate fi relaxant și educativ doar că totul trebuie făcut de măsură, mai ales când ecranul devine bonă și copiii nu mai vor să facă și altceva. Despre cum poți să pui limite la gadgeturi și să ai copii care știu să își ocupe timpul și fără un ecran în față, telespectatorii pot afla sâmbătă la Supernanny, la Prima TV.

În județul Neamț, la Borlești, trăiesc doi mici filosofi, simpatici foc: Dumi (9 ani) și Cosmin (6 ani), copiii familiei Azamfirei. Cei doi au răspunsuri la orice întrebare și găsesc argumente în favoarea lor indiferent de subiect.

”Filosofia” relației lor cu mama (Nina, 37 de ani) este însă una foarte complicată, iar faptul că tatăl este plecat la muncă în străinătate pare să o complice și mai mult. Deși familia împarte aceeași curte cu bunicii, Nina simte doar pe umerii săi povara comunicării ineficiente cu cei doi copii, așa că apelează la ajutorul expertului în parenting Urania Cremene.

Perioada de observare o edifică pe Urania privind cauza principală a relației șubrede dintre Nina și ”filosofii” ei: pentru Dumi și Cosmin, televizorul s-a transformat de multă vreme în… bonă.

Refugiată în treburile gospodăriei, mama s-a izolat de copiii ei, iar momentele petrecute împreună cu aceștia, mai ales mesele, sunt marcate de divergențe. Le plac băieților cartofii prăjiți? Atunci nu-i chip să mănânce și altceva, mai ales că au propria friteuză și propria mamă care se conformează când au poftă.

Însă, și de această dată, Urania va găsi soluțiile potrivite pentru normalitate. Normalitate care, în familia Azamfirei, va veni prin reconstruirea căilor de comunicare dintre Nina, Dumi și Cosmin, asta însemnând și mai mult timp împreună.

Cum va reuși mama să aplice ”secretele” Uraniei și cât de mare va fi rezistența copiilor față de noile reguli ale casei?

Răspunsurile vin sâmbătă seară, la Prima TV, de la ora 20:00, într-un nou episod Supernanny!

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s