SuperHero of the Galaxy la datorie! Cursuri de prim-ajutor pentru copii la Therme si activitati responsabile cu Spark

Saptamana aceasta, la Therme, copiii invata sa fie responsabili fata de mediu si de cei din jur! Ei vor invata cum pot sa ajute si cum sa se comporte in situatii limita, vor lua lectii de prim-ajutor si vor invata de ce si cum sa recicleze, de la SuperEroul Spark!

Cursuri de prim-ajutor pentru copii

O multime de activitati ii asteapta saptamana aceasta pe micutii care trec pragul taramului SuperEroilor, Therme! De joi pana duminica copiii vor invata ce inseamna responsabilitatea si vor lua lectii de prim-ajutor de la Crucea Rosie Romana.

De ce ar trebui sa stie cei mici tehnici de prim-ajutor? Ei bine, cateva principii simple de prim-ajutor cei mici invata sa se descurce in situatii de urgenta, ii ajuta sa isi dezvolte compasiunea, stima de sine si responsabilitatea.

Iar Biblioteca de sare din zona Galaxy este cadrul perfect in care cei mici pot invata tehnici de prim-ajutor. Pentru ca cei mici invata intotdeauna cel mai bine cand sunt relaxati si jucausi! In cadrul cursurilor copii vor invata manevre de prim-ajutor, interventii in situatii de criza (manevra Heimlich), masaj cadiac etc. Activitatile vor fi sustinute de voluntari de la Crucea Rosie si vom avea ajutor, bineinteles, si din partea salvamarilor Therme!

Pe langa faptul ca isi vor antrena superputrea responsabilitatii, fiecare copil care participa la cursuri, va primi o extra bratara, pe langa cea a responsabilitatii! Iar sambata, pe 23 noiembrie, de la 14:00 la 16:00, cei mici isi antreneaza superputerea responsabilitatii alaturi de Spark prin cele mai distractive jocuri si activitati.

Programul cursurilor de prim-ajutor de la Therme

Cursurile de prim-ajutor pentru copii vor avea loc in zona Galaxy, Biblioteca de sare, iar programul este:

  • 21-22 noiembrie, intre orele 16:00 si 20:00
  • 23-24 noiembrie, intre orele 13:00 si 17:00

Sambata, pe 23 noiembrie, de la 14:00 la 16:00, cei mici isi antreneaza superputerea responsabilitatii alaturi de Spark prin cele mai distractive jocuri si activitati.

Inscrie-ti micul erou la cursurile de prim-ajutor pentru copii organizate de Crucea Rosie Romana la Therme. Pentru ca SuperEroul adevarat este cel care nu ezita sa sara in ajutor atunci cand este nevoie!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s