Super Zapa iti racoreste weekendurile la Radio Plaja Itsy Bitsy!

Super Zapa iti racoreste weekendurile la Radio Plaja Itsy Bitsy!

In fiecare sambata si duminica din luna august, Super Zapa iti da intalnire la Radiomobilul Itsy Bitsy, din Parcul Alexandru Ioan Cuza, din Bucuresti. Cei mari si mici sunt asteptati weekend de weekend cu jocuri, activitati distractive si foarte mult nisip numai bun de construit castele! In luna august, racoreste-te la Radio Plaja Itsy Bitsy!

Incepand cu 4-5 august, in fiecare weekend, parcam Radiomobilul Itsy Bitsy la foisorul de lemn din Parcul Alexandru Ioan Cuza, din Bucuresti (intrarea de la Campia Libertatii).

De la ora 10:00, dam startul emisiunii Castele de Nisip, impreuna cu Super Zapa. Copiii se pot inscrie la fata locului, pentru a sta de vorba cu ea, direct din parc si in direct la radio, din Radiomobilul Itsy Bitsy. Pana la ora 13:00, micutii ascultatori vor avea ocazia sa faca poze cu Zapa si sa se joace cu ea.

Iar de la ora 17:00, incepem o noua sesiune de joaca, desenat si contruit castele de nisip.

Pentru ca Radio Plaja Itsy Bitsy este o plaja in adevaratul sens al cuvantului, aducem cu noi mult, mult nisip. Astfel, toti copiii care vin in parc vor avea ocazia sa isi mestereasca propriile castele de nisip si sa le inscrie in concursul nostru, pentru sansa de a castiga o excursie la munte!

Ne vedem in parc!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s